in ,

Zombie Pun Pandai Main Game? Seriously?!

Sumber gambar: capebretonspectator.com

via GIPHY

Siapa dekat sini cepat bosan dengan game yang korang main, angkat tangan? Hihi, kita geng! Kadang sampai dah tak tahu nak main game apa, end up delete je semua aplikasi game yang ada.. #Lunagirls suka tak horror game? Ala! Macam game zombie, tapi sebenarnya tak seram sangat pun. Kalau nak try game baru, jom baca game zombie yang Ummi senaraikan ini!

PLANTS VS ZOMBIE 2

Sumber Gambar: https://www.itechgyan.com

Permainan ini simple je girls! Korang kena kuatkan kubu pertahanan rumah korang dengan bermain puzzle.. Kalau korang berjaya solve the puzzle then korang akan dapat pertahanan yang lebih kebal! Ini siapa-siapa pun boleh main tau, sebab mudah tak perlukan apa-apa strategic plan.. Dan karakter dalam game ni comel-comel semua tau!

DEAD EFFECT 2

Sumber Gambar: http://www.savegameworld.com

Ha! Siapa yang suka main game tembak-tembak, korang kena cuba ni! Ada sesetengah kata game ni senang tapi bagi Ummi kita cuba dulu baru tahu! Hihi.. Game ini korang hanya perlu menembak sekumpulan zombie je, selain itu ia juga mempunyai feature RPG. Di mana korang kena active main untuk menaikkan level, upgrade barang dan sebagainya.

THE WALKING DEAD NO MAN LAND

Sumber Gambar: https://azure.microsoft.com

Game ini diambil daripada series TV America.. Ala! Korang mesti tahu punya.. Ini adalah game strategic, di mana korang perlu melawan zombie dan pada masa yang sama kekal sebagai orang terpenting dengan meningkatkan RPG. Features dalam game ni menarik tau! Ummi main tak berhenti!

ZOMBIE HUNTER KING

Sumber Gambar: https://www.youtube.com

Game ini pun game tembak zombie juga! Di mana korang hanya perlu memilih atau mencari senjata, untuk terus hidup dan bunuh zombie. Sebabnya zombie itu keep datang dekat korang tau. Jadi ada few equipment je dapat membunuh zombie tersebut. Lagi-lagi kalau king turun..

Tapi girls, games ini hanya bagi pengguna AndroidI’m so sorry! Tak apa, next time Ummi cari zombie game untuk iPhone user pula. Apa yang penting korang kena download untuk buat hari-hari korang lebih happy!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Tips Travel Waktu Tengah Puasa!

Boleh Ke Guna Ubat Gigi Untuk Hilangkan Jerawat?