in ,

Yeayyy! Tahniah Dapat Tengok Konsert BTS Di Bangkok!

Sumber gambar: http://www.korseries.com

Tick tock tick tock… Fuhh berdebar pula nak tunggu 6 April ni. Kenapa tunggu 6 April? Girls…Kan BTS World Tour ‘Love Yourself’ akan diadakan dekat Bangkok, Thailand! Korang pergi tak nanti? Hmm Ainaa tak pergi sebab waktu tu ada hal lain, tapi, Tee pergi tau! So, boleh la korang jumpa Tee. Ainaa pun dah tak sabar nak tunggu Tee post IG story dekat sana!

BTW, #Lunagirls ingat tak yang LUNARIA ada buat giveaway contest tiket untuk BTS concert ni since last week? Korang join tak contest yang kitorang buat tu? Agak-agak siapa la yang bertuah dapat ikut Tee pergi Bangkok tu nanti ya?

Before that, Ainaa dan seluruh team LUNARIA nak ucapkan thank you so much dekat korang semua sebab sudi join our contest haritu.

Pemenang yang bertuah untuk giveaway kedua ni ialah @__jeonjungkook_ ! Tahniah awak sebab dapat ikut team LUNARIA pergi sana. Amboi creative ya awak, siap ajak mak join sekali. Hehe! Tapi since kitorang terima banyak penyertaan, team LUNARIA berbesar hati untuk bagi hadiah saguhati dekat tiga orang yang bertuah. Tiga orang girls itu ialah @kpop.tato , @jujuzakaria dan @realkaytrisha

View this post on Instagram

@lunariamy @arina.mahirah @adibah.__

A post shared by Rossie Anne (@__jeonjungkook_) on

Pada yang menang hadiah saguhati ni, korang akan dapat satu set limited edition barang LUNARIA! Nanti hantar selfie korang pakai our t-shirt and lanyard okay~ Thank you so much korang sebab sentiasa support giveaway yang LUNARIA buat. For those yang tak menang, it’s okay girls sebab kitorang akan sentiasa bagi giveaway yang menarik. Jangan lupa ON notification, kalau nak tahu update terbaru okay.

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Komen
  1. This is just my opinion, the pemenang video is so cliche and I think the pemenang sagu hati video , is more fun and creative. Because I can see their effort of winning by editing the video & I bet it take half an hour to edit it …..

    • Hi Sofia,

      Thank you for your kind feedback on our website. We appreciate every feedbacks that we receive 🙂

      To respond to your feedback, we had 2 sessions of ticket giveaways; 1) through password hunting on our website and 2) the best fan chant on our Instagram. There was also 1 session of choosing who gets to go from the Lunaria team which was through guessing whose face of the BTS member was being cropped. This was won by Ainaa but she could not make it on the date so it was passed to Tee.

      Hope this clears the misunderstanding.

      Have a good day!
      Lunaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Eh Eh Crush Bagi Bunga Kuning Lah!

MAKEUP CHALLENGE: Muka Makeup Guru Hancur?!