in

Bye PT3!! Tapi Apa Nak Buat Lepas Ni?

Sumber gambar: US Archives | Pete Souza

YASSSS!! PT3 dah habis! Lepak bila-bila masa? Say no more! Tapi confirm parents korang dah pesan siap-siap untuk fikir next step dan bersedia untuk SPM kan? #samalaakitaa Haha! Takpe! LUNARIA got you covered! Jom usha next step selepas habis PT3!

KEEP CALM & BEREHAT!!

Yang ni sangat penting! Selepas #Lunagirls struggle jawab kertas PT3, amatlah penting untuk rehatkan minda seketika supaya minda lebih fresh untuk terima benda baru okay? Tapi, jangan pula nak rehatkan minda sampai berbulan-bulan, BIG NO girls!! Haha!

via GIPHY

PLAN YOUR FUTURE!

Selepas seminggu berehat, barulah korang mula untuk plan step seterusnya! Fikirkan dulu aliran atau subjek apa yang nak fokus untuk SPM nanti! Berbincang dengan parents juga penting and don’t forget untuk minta restu okay #Lunagirls?

via GIPHY

JANGAN IKUT KAWAN PLEASE!

Friends are LIFE! Tapi dalam dewan SPM, kawan tak boleh tolong jawab exam nanti! Huhu! Masa depan di tangan masing-masing, so buat keputusan yang terbaik untuk diri okay? Alaa, walaupun BFF tak sama aliran atau kelas tapi masa rehat still boleh catch up dan lepak lepas sekolah kan?

Aliran sains tulen, sastera atau seni semua ada kelebihan sendiri! Make sure #Lunagirls pilih yang terbaik untuk diri tau? Pembelajaran adalah sepanjang zaman, so tak rugi untuk belajar dan mencuba benda baru okay girls?

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Ni Hadiah Paling Sesuai! Sayang Ayah!!

3 Online Games Korang Patut Check Out!