in ,

Whatsapp Launch ‘Vacation Mode’ Pula? Weehoo!

Sumber gambar: dqweek.com/whatsapp-android-will-soon-support-group-video-calls/

via GIPHY

Watsupp #Lunagirls! If korang gunakan Whatsapp adalah aplikasi favorite korang dan use it most of the time, kita geng! Hihi! Bulan Mei 2018 aplikasi Whatsapp boleh buat video call beramai-ramai,  dan bulan ni korang boleh on ‘Vacation Mode’ pula girls!

This new feature sangat di tunggu-tunggu oleh ramai pengguna Whatsapp tau! Before this kalau kita mute atau archive mana-mana chat, mesti akan keluar balik once mesej baru masuk, but this time, NO MORE! Yay!

via GIPHY

Kalau #Lunagirls on Vacation Mode, chat dalam archive box akan tetap masuk cuma tak keluar pada notification screen! Awesome kan? So lepas ni tak rasa geram lagi bila dah mute Whatsapp group dan archive chat tapi still keluar lagi dekat notification! Yas!

Sumber gambar: https://www.xda-developers.com/whatsapp-silent-mode-vacation-mode-linked-accounts/

#Lunagirls tak perlu tunggu holiday untuk guna feature ni, kalau perlukan ‘me time‘, nak rehatkan diri tanpa di ganggu, just on Vacation Mode! Feature tersebut untuk semua pengguna IOS, Android atau Windows Phone okay? Hehe!

via GIPHY

Chup chup! Feature Vacation Mode ni masih dalam proses dan upgrade tau girls! Jangan la after this korang terus cari pula dekat Setting Whatsapp. Tunggu nanti bila dah launch, kita cuba try test sama-sama okay #Lunagirls?

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Be Positive Dan Sayangi Diri!

Cara Mudah Kulit Cantik Guna Ais Je!