in , , ,

Werewolf Dengan Squad, Jom!

Sumber Gambar: https://www.androidpit.com

Hello #Lunagirls! Chinese New Year ni korang pergi mana? Bercuti ke balik kampung? Tak sabarnya nak cuti.. Untuk yang pergi bercuti atau pun balik kampung tu, berhati-hati di jalan raya  okay! Dan untuk yang duduk rumah tu, salam santai gitu! Haha.. Ha! Kalau korang bosan dan tak tahu nak buat apa duduk rumah.. LUNARIA ada game yang best untuk korang cuba!

via GIPHY

Game ni di beri nama PLATO, eh! Actually ia adalah aplikasi yang mengumpulkan sebanyak 21  jenis games. Jadi korang tak perlulah download game tu satu persatu.. sebab dalam ni dah tersedia semuanya! Dan yang menarik, korang boleh bermain dengan stranger atau girls squad korang tau, nak tahu macam mana? Tengoklah video Ummi ni.. Korang boleh juga suruh cousin korang download, boleh main sekali meriah satu kampung! Hihi!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Result SPM Terbaik! Kekurangan Bukan Penghalang!

Prom Night Sekolah Paling Best!