in ,

Prom Night Sekolah Paling Best!

Sumber gambar: Unsplash.com

via GIPHY

Oh yeah! Oh yeah! Siapa suka bila dekat sekolah ada buat prom night? Biasanya majlis prom night akan di buat  pada end of the year and of course form 5 students yang akan handle! Waktu tu la semua girls melaram ikut tema to be Queen Of The Night.. Tapi tak semua sekolah buat Prom Night tau! Haa.. ini senarai antara sekolah yang akan buat prom night every year!

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN BANDAR UTAMA DAMANSARA 2

Sumber gambar: facebook.com/digitalARD

Ada #Lunagirls dari SMK Bandar Utama Damansara 2? Rasanya a few years back sekolah ni ada buat Prom Night dekat The Royale Bintang, The Curve tau! Nak tahu apa yang menarik waktu prom night sekolah tu? Diorang siap buat collaboration dengan one of aplikasi perkhidmatan kereta dan dapat promo code okay! Cool terox!

CONVENT BUKIT NANAS

Sumber gambar: facebook.com/cubeClick

Siapa je tak pernah dengar nama Convent Bukit Nanas (CBN)? Obviously this school memang akan buat Prom Night every year but the best part is when diorang collaborated dengan Victoria Institution! Then diorang kena pilih prom date masing-masing untuk malam tu nanti.. Hehe! Masa ni lah kita nak mingle cari kawan baru!

CONVENT KAJANG

Sumber gambar: wawa maniac

Sama juga macam CBN tadi, Convent Kajang pun akan join dengan SMK High School which is boys school untuk Prom Night every year! The best part is diorang kena cepat-cepat cari partner untuk pergi prom.. comel kan? Hihi! Every year theme akan berbeza-beza dan semua student akan excited nak bersiap untuk malam tu!

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI BINTANG UTARA

SMK Seri Bintang Utara agak famous sebab sekolah mereka selalu buat event gempak dan siap ada artis jemputan juga! LUNARIA rasa prom night akan jadi lebih best kalau ada gabungan dengan sekolah lain dan sebab tu SMKSBU pernah buat majlis prom night dengan ST JOHN INSTITUTION bertemakan formal!

OMG sis! LUNARIA pula yang rasa macam excited pula sebab teringat prom night dekat sekolah dulu.. Hihi! Sekolah #Lunagirls ada buat prom night tak? Jom share dengan kitorang pengalaman prom night korang!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Werewolf Dengan Squad, Jom!

Projek Sains Meletup? Korang Buat Ni Je..