in ,

Fan Club Artis #BBNU! Korang Dah Follow?

Sumber gambar: ELICIA HYDER

via GIPHY

Olla #Lunagirls! Korang ada tak join mana-mana fan club artis Malaysia? Fan club ni actually ‘tulang belakang’ bagi setiap artis lagi-lagi untuk naikkan carrier mereka! Dekat Malaysia je kita ada beratus fan club artis.. ada yang official and unofficial! Harini LUNARIA senaraikan beberapa fan club artis Malaysia yang aktif dekat social media untuk korang follow!

HAQIEM  RUSLI -QIEMILIO

Sumber gambar: Instagram Haqiem Rusli

Dengan angka followers mencecah 52k, fan club Haqiem Rusli dipanggil Qiemilio ni antara fan club yang sangat aktif dekat social media! Account Qiemilio ni dijaga oleh dua orang girls yang bertanggungjawab untuk update perkembangan baru Haqiem dan sebarkan segala information tentang aktiviti seni Haqiem! That’s why setiap mini concert yang Haqiem buat, mesti ramai fans yang akan datang..

AYDA JEBAT- AJSCREAMER 

Sumber gambar: Instagram Ayda Jebat

Siapa je tak kenal dengan si kenit Ayda Jebat ni? #muahciked Dengan bakat lakonan dan nyanyian yang hebat, Ayda berjaya tarik ramai peminat untuk jadi ahli AJSCREAMER tau.. Dia ada seramai 108k pengikut dekat Instagram! Fuh, ramainya! Setiap posting dekat Instagram, Ayda akan tag fan club AJS sebagai penghargaan pada peminat dia. So cute kakak!

KHAI BAHAR- KHAI BAHAR EMPIRE

Sumber gambar: Instagram Khai Bahar

One of the best event yang bakal dianjurkan Khai Bahar dengan fan club dia ialah menunaikan umrah beramai-ramai pada bulan Ramadhan nanti! Wah.. murah rezeki Khai tahun ni sebab katanya ni ialah salah satu hadiah untuk peminatnya! Account fan club Khai Bahar Empire ni pun antara yang aktif repost dan komen setiap gambar Khai!

KUCAIMARS- KUCAIYANG

Sumber gambar: Instagram Kucaimars

Girls, ada yang minat dekat Kucaimars ni tak? Tahun lepas, nama Kucaimars ni jadi bualan hangat girls dekat social media sebab suara dia sbuat ramai girls ciar! **termasuk Ainaa, hihi!** Kucaimars pernah bagitahu yang nama fanclub Kucaiyang ni antara nama suggestion yang paling ramai orang undi! Alahai sayang..eh!

via GIPHY

Ehemmm, sebenarnya semua dalam senarai di atas Ainaa minat tau! Hehe! Tapi kalau ada artis lain yang korang minat, jom la share dengan Ainaa.. Mana tahu kita pun minat artis yang sama. Haha! Jangan lupa komen dan kongsikan dekat bawah okay? Sekarang Ainaa nak pergi stalk Kucaiyang, eh tak tak.. Hehe!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Tak Ada Bulu Mata? OMG!!

Kenapa Iphone Stuck Dekat Logo Apple Ni!