in , ,

Visual Crackheads TAEJIN + GIVEAWAY BTS DOLL!

Sumber gambar: https://www.wattpad.com/502737193-seokjin-oneshoot-story-love-taejin

Fuh! Mesti semua ARMY nervous-kan siapalah yang akan dapat patung Suga dan J-hope pada 24 September nanti.. Masih ada peluang untuk awak yang belum masuk giveaway SOPE tau!

Korang boleh klik: Suga Meow-Meow, Jhope Menyinari Hidup + GIVEAWAY BTS DOLL!

Kali ini, Zoe nak cerita tentang dua orang visual penting dalam BTS. ARMY sejati mesti akan tahu punya! Dan mereka adalah Jin dan Taehyung! Member BTS yang lain pun handsome dan segak juga tapi dua orang ini merupakan visual yang paling menarik perhatian fans.. Dahlah dua orang ini vocal line paling best dan antara calon dalam daftar The Most Handsome Faces 2019. Woah! Kemain mereka!

Sumber gambar:

WORLDWIDE HANDSOME

via GIPHY

Dia adalah yang paling crackhead walaupun dia yang paling tua dalam BTS. Confident level dia terhadap muka dia tak boleh dikalahkan sesiapa dalam dunia ini rasanya. LOL! Bukan setakat ARMY sahaja yang terpegun tengok muka Seokjin, ahli BTS pun tetap terpegun dengan kekacakkan muka Seokjin walaupun dah tinggal sama-sama lebih tujuh tahun tau. Hehe! Seokjin pun suka sangat buat dad jokes yang entah apa-apa dan hanya beberapa orang saja boleh brain dengan lawak dia, ada-ada je dia tau.

FAKE MAKNAE

Sumber gambar:

ARMY panggil Jin ini fake maknae sebab perangai kebudak-budakkan dia. Kalau dia buat perangai memang kalah Jungkook yang memang maknae BTS weh. Dia juga adalah walking meme dan suka sangat peluk semua ahli BTS, comel sangat! Bila nak peluk kita pula? Eh!

4D ALIEN

via GIPHY

Dulu ramai ARMY selalu gelar Taehyung 4D Alien sebab perangainya yang unik itu. Bukan setakat itu saja, disebabkan visual dia terlalu sempurna menurut ARMY. Walaupun dia handsome, dia masih malu-malu bila orang puji dia. Taehyung atau V juga ada perangai yang BTS sendiri tak boleh nak predict tau, sebab dia suka buat hal dia ikut suka hati dia. Walau bagaimanapun, sebab Taehyung kurang suka bila ramai panggil dia 4D Alien, ARMY pun panggil dia TaeTae saja. Haih, comel betullah korang ini dengan Taehyung. Haha!

BLANK TAE

Sumber gambar:

Disebabkan Taehyung ini selalu blur dengan semua benda yang orang cakap, ramai ARMY panggil dia Blank Tae. Dia punya blur kalau sudah tiba masanya, memang comel sangat. Selain dari itu, walaupun V kadang-kadang blur tapi dia sebenarnya bijak sangat tau dalam banyak benda sampai ARMY sendiri amaze dengan benda bijak yang V buat.

LUNARIA BTS DOLL GIVEAWAY!

Peluang ketiga untuk #Lunagirls sebab LUNARIA akan bagi giveaway patung BTS edisi TAEJIN kepada dua orang yang bertuah! Doa banyak-banyak supaya rezeki awak semua murah! Siapalah yang beruntung dapat memiliki dua patung BTS visual Jin dan Taehyung? Jangan lupa masukkan Instagram account awak dan jawab soalan mudah di bawah! Good luck semua! Hmm, bias Jungkook korang kena standby? Hehe!

BTS Doll Giveaway: V & Jin

What do you think?

55 points
Upvote Downvote

Comments

Komen
  1. Thank you so much for making this giveaway. I am so thankful to you. Hope you will become more successful in the future. Amin.

  2. Harap harap sangat saya menang giveaway ni…srs talk…nak sangat patung dieorg dari patung ni keluar lagi🥺🥺🥺

    • Ok saya doakan rezeki awak murah. Aameen ^o^ tak dapat patung. Zoe doakan Zarifa dapat pergi konsert dorang hehe ^o^

  3. I will try to get that , if tk dpt tk per 😉 – if A.R.M.Y yg lain dpt i tumpang gembira ! I wish good luck for my self and all ^_^

  4. Hopefully get this one. Army is so lucky to have you Lunaria for this giveaway. Poor army like me totally need this chance. Satisfied enough to get the doll before able to buy army bomb. 😂

  5. Harap² saya dapat menang giveaway ni.. and gdluck pd army² yg nk
    menang giveaway ni.. Hope we can get!! let’s pray🙌

  6. Saya pun harap dapat menang giveaway ni.. Saya dah lama nak tapi tu lah harga dia mahal sgt.. Haritu saya keluar Then ternampak doll BTS ni harga dia rm1++ hmmm…. So dgn cara ni insyaallah saya boleh menang.. Btw good luck to all army yg join 💜

  7. Saya harap sangat saya akan dapat patung tu saya teringin sangat nak dapat patung tu saya nak jadi kan v sebagai idol saya untuk jawab SPM nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Badan Akan Berjerawat Kalau Pakai Baju Berpeluh Terlalu Lama

Soalan ‘Larangan’ Tanya Dekat Girls Bila Nak Berkenalan…