in ,

V BTS Menang Anugerah Lelaki Kacak 2019!

Aduhh aduhh oppa cute kesayangan ramai! Dahlah selalu buat style rambut warna-warni, handsome pula! Siapa lagi kalau bukan oppa V!

Sekali lagi, V dah cetuskan fenomena bila dia dinobatkan sebagai lelaki Korea yang paling handsome bagi tahun 2019! Yayyy, tahniah oppa! Memang tak salahlah kalau dia dapat gelaran itu sebab bagi Ainaa sendiri, dalam kumpulan BTS, V adalah yang paling cute sekali!

Anugerah yang diterima oleh V ialah bersempena dengan Entertainment Award yang berlangsung dari 20 September sehingga 19 Oktober yang lepas bagi kategori Korean Most Handsome and Beautiful 2019.

Dalam kategori itu seramai 87 calon selebriti dan idolK-Pop yang lain bersaing  untuk dapatkan gelaran tu, tapi dalam ramai-ramai tu, V je yang terpilih sebagai pemenang. Selain V, selebriti lain yang turut tercalon ialah Jungkook (BTS), Taeyong (NCT 127), Song Joong Ki, Lee Minho, Kim Seok Jin dan ramai lagi.

Actually, ini bukanlah kali pertama V atau nama sebenarnya Kim Tae-Hyung dapat anugerah itu sebab before this pada tahun 2017, V pernah dinobatkan gelaran yang sama iaitu lelaki paling kacak di dunia! Even doktor pakar pembedahan plastik pun sendiri akui kekacakan yang dimiliki oleh V.

So maksudnya kekacakkan V ini dah dapat pengiktirafanlah ya? Woowwwww, not normal normal ya V sebab bukan senang nak dapat gelaran lelaki kacak dunia! Maksudnya dalam dunia ini, V yang paling kacak untuk kategori lelaki Korea!

Hmm korang rasa selain daripada V, siapa lagi artis Korea yang handsome pakej cute sekali? Kalau tanya Ainaa, of course la Kim Bum my oppa, hehe! Korang pula? Share sikit siapa your favorite oppa dekat komen bawah!

What do you think?

7 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Stail Ala Jungkook BTS Untuk Girls Gayakan

Tips BOEK Untuk Lelaki Jaga Muka