in ,

Update Baru TikTok Nak Lawan Spotify?

Sumber gambar: https://inc42.com/buzz/despite-tiktok-ban-bytedance-to-invest-1-billion-in-india/

Eh TikTok pun boleh dengar lagu? Ni TikTok ke Spotify?

Siapa yang suka main TikTok? Korang mesti ada install apps TikTok dekat phone kan? Tidak ;ama lagi, aplikasi TikTok akan muncul dengan update terbaru khas untuk korang yang suka sangat guna TikTok dan suka dengar lagu!

Sumber gambar: https://www.livemint.com/technology/apps/tiktok-pops-back-on-google-play-store-apple-app-store-1556608397485.html

Syarikat mereka akan buktikan yang mereka mampu kembangkan pasaran untuk tarik lebih ramai pengikut dengan cara terbaru ni. Since pasaran terbesar TikTok sekarang ni ialah dekat negara India, mereka sedaya upaya nak tembus lagi ke pasaran sana. Lagi-lagi lepas ada isu yang TikTok diharamkan dekat sana, dengan cara ni diorang akan tarik semula minat pengguna dekat sana.

Upgrade baru ni dipanggil as paid streaming dan ia dibawah naungan syarikat TikTok sendiri cuma sekarang still lagi belum ada nama yang sesuai untuk apps tersebut. But for now mereka yakin yang apps terbaru ni bakal bersaing hebat dengan Spotify dan Apple Music.

Sumber gambar: https://www.microsoft.com/en-us/p/spotify-music/9ncbcszsjrsb

Apa yang pasti, kemugkinan besar apps terbaru ni akan jadi lebih murah berbanding Spotify sebab sekarang ni dah banyak apps streaming music dekat pasaran. Dengan cara ni, pihak TikTok akan dapat tarik lebih ramai pengguna dengan cara terbaru ni.

So korang mesti dah tak sabar nak langgan apps terbaru ni kan. Sebab Ainaa pun dah excited sebab nak tahu juga macam mana agaknya gaya apps terbaru ni. Nanti kita share experience sama-sama okay?

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Raya Dengan Lisa BLACKPINK!

Majlis Raya Sekolah Dah Dekat, Apa Nak Pakai?