in ,

Tunjuk Tangan Dekat Pelangi Boleh Kudung??

Sumber gambar: http://wheretoget.it

Jangan menyanyi dekat dapur, nanti kahwin dengan orang tua!

Girls, korang pernah dengar tak pantang larang orang dulu-dulu? Maybe mak atau nenek ada pesan a few pantang larang waktu kecil dulu..

via GIPHY

Haaa, korang tahu tak apa maksud sebalik pantang larang yang mereka cakap tu. Ada beberapa yang boleh diterima akal tapi ada juga yang tak logik.. Haha!

So kalau nak tahu apa lah agaknya maksud sebalik pantang larang tu, jom tengok video Ainaa dekat Youtube channel Lunaria TV!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Jerawat Tumbuh Macam Cendawan!

Nintendo? Xbox? #Lunagirls Main Tak?