in ,

Throwback Kisah Cinta #Jelena!

Sumber gambar: netz.id

Hola! #Lunagirls minat Selena Gomez dan Justin Bieber? Mesti ramai yang broken bila no more #Jelana kan? Dan baru-baru ni pula Justin umum dia bakal berkahwin dengan Hailey Baldwin! Oh whyy! But it’s okayy, kita jangan sedih-sedih.. Jom kita throwback sikit gambar kenangan #Jelena!

via GIPHY

Pada tahun 2010, Justin dan Selena mula bercinta! Masa tu umur Justin baru 16 tahun dan Selena 17 tahun! Haa masa tu tengok couple ni sweet sangat time tu!  Dan yang best nya, mereka berdua siap pergi pergi bercuti dekat St.Lucia tau! Kalau #Lunagirls nak tahu, Justin dan Selena first time jalan red carpet bersama ialah di Vanity Fair Oscar Party, Januari 2011!

via GIPHY

Pada April 2012 ada gossip mengatakan #Jelena bertunang?! Hmm tapi ada pula gossip portal mengatakan Salena tak terima lamaran Justin sebab mereka masih terlalu muda! #Lunagirls rasa macam mana? Setelah 2 tahun bercinta, mereka dikatakan break up sebab sibuk dengan jadual kerja masing-masing! Huhu! Lepas break up, Selena keluarkan lagu yang bertajuk, Heart wants what it wants, special untuk relationship mereka!

via GIPHY

Dalam tahun yang sama, #Jelena nak get back tapi tak menjadi! Tapi pada Oktober 2017, they’re spotted together again! What! Ada paparazzi berjaya tangkap gambar mereka bersama bersia-sia dekat Balboa Park tempat pertama kali mereka dating! Siap pergi tengok perlawanan hockey bersama, dan Selena pakai jersey Justin tau!

Tapi akhirnya mereka kecundang! Huhu! Selepas 7 bulan bersama, percintaan #Jelena tamat! Sekarang, Justin dikatakan berkahwin dengan Hailey! Dan disebabkan berita itu, Selena dikatakan mengalami anxiety yang agak teruk.. LUNARIA harap Selena cepat sembuh dan terus kuat!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Drama Korea Ada Unsur Friendship! So Sweet!

Pssst..Takut Nak Mencukur? Cuba Cara Ini…