in ,

Terima Banyak Tuduhan, Seungri Tinggalkan BIGBANG?

Sumber gambar: South China Morning Post

via GIPHY

OMG girls! Korang ada dengar gosip terbaru tentang Seungri atau nama sebenarnya ialah Lee Seung-hyun? Dia buat keputusan untuk keluar daripada BIGBANG! Wowww seriously berita ni mengejutkan semua orang sampai ramai fans Seungri yang bersedih dan kecewa atas keputusan yang dibuat oleh Seungri.

Sumber gambar: The Straits Times

Sekarang ni kalau korang tengok dekat semua social media, ramai orang tengah hangat cakap pasal ni. Ada yang backup Seungri tak bersalah dan ada juga side lain yang bersetuju Seungri keluar dari BIGBANG.

Sumber gambar: https://twitter.com/lykwnlin/status/1105035628494782464?s=19

#Lunagirls nak tahu, ada satu posting yang viral dekat social media yang dikatakan ditulis sendiri oleh Seungri. Dalam posting tu, Seungri mengatakan dia dengan rela hati menarik diri since dia terima banyak tuduhan dan kritikan daripada ramai orang. Kesian oppa kita ni!

But still, this issue masih lagi dalam siasatan dan nampaknya tak ada kepastian lagi sama ada Seungri betul-betul bersalah atau tidak. Tapi bagi Ainaa, tindakan Seungri tarik diri daripada BIGBANG ni sebenarnya ada baiknya sebab at least  kes tu tak ganggu teammate yang lain.

Sumber gambar: Tribun Style – Tribunnews.com

Cuma Ainaa harap korang as fans hentikan segala fitnah atau gosip yang tengah panas sekarang ni. Kita sendiri tak tahu kebenaran berita itu. So why not just keep silent dan biarkan kes ini diselesaikan oleh pihak berkuasa Korea. Whatever it is, keep supporting BIGBANG!

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Menari macam K-Idol Kegemaran? Let’s Berdansa

Nak Tiru Rambut Unnie Mana Ni?