in ,

Tempat Loot Paling Best Apex Legends!

Sumber Gambar: https://www.dexerto.com/

Kembali dengan game Battle Royale “Apex Legends” macam mana girls, dah power ke belum? Kalau PUBG ada tempat loot yang banyak barang bagus, Apex Legends pun adalah. Korang je tak jumpa melainkan baca article Ummi ini.

CASCADES

Sumber Gambar: https://guides.gamepressure.com

Tempat ini boleh di panggil sebagai padang tempur, sebab ramai pemain yang akan turun di sini. Walaupun barang dekat sini yang normal je tapi ia berdekatan dengan beberapa tempat yang mempunyai barang yang power. Jadi dari weapon yang normal itulah korang boleh bunuh musuh yang masih belum dapat weapon dan pergi ke tiga tempat itu.

THUNDERDOME

Sumber Gambar: https://qtoptens.com

Tak ramai yang landing dekat Thunderdome ini sebab tempatnya terletak di hujung map dan sedikit terpencil. Tapi senjata dekat sini semua mempunyai tier yang tinggi, dan dengar kata tempat ini sangat aman bagi korang yang suka main playsafe. Dah dapat weapon terus pergi ke Skull Town, cari musuh. Ummi boleh beat korang boleh kill semua orang.

REPULSOR

Sumber Gambar: https://cultureofgaming.com/

Dekat sini banyak bangunan yang tinggi dan di lengkapi dengan senjata yang power. Cuma bila dekat bangunan ini korang kena berjaga-jaga, sebab takut setiap pergerakkan korang diperhatikam dan di tembak dengan mudah.

RELAY

Sumber Gambar: https://www.ign.com/

Map paling terkecil di dalam Apex Legends, namun ia menyediakan senjata dan kelengkapan level tinggi. Dekat sini lepas loot je kena terus bla tau, sebab kawasan yang sedikit terbuka. Takutlah musuh nampak, mahu ditembaknya.

Antara empat tempat ini, korang suka turun yang mana? Kalau belum pernah cuba apa lagi singgahlah. Mesti korang akan jadi winner!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Checklist Barang Wajib Bawa Before Balik Kampung!

Lagi Dua Minggu Raya, Parut Jerawat Tak Hilang Lagi?!