in ,

Welcome Back T.O.P!

Sumber gambar: https://journal.sociolla.com/lifestyle/long-time-no-see-top-bigbang

Akhirnya T.O.P daripada group boy band Big Bang dah kembali!

Pada tahun 2017 yang lepas, T.O.P ditangkap oleh pihak polis selepas dia dituduh ambil dadah ganja bersama dengan seorang gadis. At the first place, T.O.P tak mengaku perbuatannya tu tapi bila disiasat, ujian saringan mengatakan yang dia memang disahkan ambil ganja.

Sumber gambar: https://www.koreaboo.com/news/full-story-bigbang-top-drug-scandal-trainee-real-identity/

Of course la peminat antara orang yang paling kecewa dengan kejadian tu. Disebabkan kes tersebut, T.O.P dikenakan denda servis mandatori sebagai pekerja awam di sebuah muzium dekat Korea. Semalam, T.O.P post satu gambar berkaitan pembebasannya tu dan peminat terima kehadirannya dengan hati yang terbuka.

View this post on Instagram

, Even though I am not proud of myself, I would like to express my deepest gratitude to all the fans who made time and efforts to share this moment with me. I will make sure to reflect on my self and repay the hurts and disappointments I caused to you. Again, thank you Until I see you again.. love, T.O.P.

A post shared by T.O.P (@choi_seung_hyun_tttop) on

At the same time, T.O.P atau nama sebenarnya Choi Seung-hyun akui yang dia langsung tak berbangga dengan dirinya sendiri, tapi mampu untuk berjanji untuk muhasabah diri. Dia juga dah minta maaf pada semua peminat yang sanggup bazirkan masa dan tenaga diorang untuk tunggu hingga saat dia ‘dibebaskan’.

Good to hear that, Oppa! Harapnya korang akan terus sokong T.O.P even dia ada kisah gelap yang terjadi. Semua orang kan buat kesilapan? Once dah buat silap, of course kita kena usaha untuk perbaiki diri untuk jadi lebih baik!

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Gadis Berhijab Juara Gusti Pertama Malaysia! 💪

Kenapa Perlu Sakitkan Diri Untuk Cantik?