in ,

Tak Payah Pening, Try Je Style Hijab Ni…

Sumber gambar: https://wisconsinmuslimjournal.org/world-hijab-day-brings-solidarity-in-wisconsin-to-shatter-stereotypes-about-wearing-a-head-scarf/

Aduhhh, pening kepala nak gayakan hijab sekarang ni! Kalau pakai gaya ni, macam dah lama je. Tapi gaya satu lagi macam pelik pula. Urghhh!

Chill girls, Ainaa faham perasaan korang yang stress dengan gaya hijab ni. Ainaa pun selalu je alami masalah dilema wanita macam tu. Kalau dah fedup sangat, Ainaa sarung je bawal then selempang ke tepi, settle! tapi for you girls, kena la cantik-cantik sikit. Jom kita sama-sama usha style macam mana yang paling trending sekarang ni…

TURBAN YUNA

This beautiful and talented women memang jadi inspirasi semua hijabster mahupun bukan hijabster. Gaya ni seakan-akan membalut rambut tapi dengan penuh style! Korang akan jadi lebih confident sepanjang hari, sama macam Yuna! Kalau korang scroll social media, memang ramai pakai gaya macam ni girls.

HANA TAJIMA HIJAB

Sumber gambar: https://www.marketing-interactive.com/uniqlo-launch-modest-wear-collection/

Siapa je yang tak tahu dengan style tudung Hana Tajima? Obviously kalau korang memang hijabster since dulu, style ni paling famous antara yang lain. Gaya lilitan yang simple buatkan ramai suka buat gaya ni. Ehemm, gaya ni bukan setakat famous waktu dulu tau tapi sampai sekarang jadi favorite style ramai. Simple je girls gaya ni!

STYLE BAWAL

View this post on Instagram

Meet Puteri! #comingsoon

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

Since zaman mak kita baru mula berjinak-jinak nak pakai tudung, sampai la sekarang, tudung bawal ni memang selalu jadi favorite semua orang. Ye la, gosok-gosok terus pin. Settle! Lagi cantik bila korang buat macam-macam gaya pada tudung bawal ni. Which is gaya shawl, gaya turban pun boleh ya girls.

HIJAB DAN CERMIN MATA

Sumber gambar: http://kathyjem.blogspot.com/2018/01/halo-halo_11.html

Wuuuuuu gaya ni memang onz girls! Kira lagi besar spect korang, lagi cantik korang waktu tu. Sekarang ni pun dah ramai artis yang bertudung pakai cermin mata. Bukan semata sebab gaya tau, tapi sebab diorang pun rabun. So, dekat sini kita boleh nampak yang orang pakai spec pun boleh bergaya dengan hijab!

Nampaknya Ainaa kena mula tukar style tudung lah. Baru la nampak lebih cantik dan meletop! Jom la girls, kita try cara lain pula. Mana tahu nanti crush jatuh hati ke. Hehe!

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Comments

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Risau Krik Krik Waktu First Date? Cuba Cara Ni…

Eeuuwhhh, Muka Putih, Ketiak Hitam! 🤮