in ,

Siapa Suka Warna Pink Dia Sensitif!

Sumber gambar: unsplash

via GIPHY

#Lunagirls nak tahu tak, orang kata warna favorite mempengaruhi karakter dan perasaan dalam diri.. Haa! Korang perasan tak sometimes bila pakai baju warna gelap, korang akan rasa macam tak ada mood sangat? Atau bila pakai warna cerah kita akan rasa lebih ceria? Harini LUNARIA kongsikan senarai maksud karakter diri based on favorite color!

MERAH

via GIPHY

Untuk #Lunagirls yang suka warna merah, korang seorang yang periang dan bersemangat! Dan sangat spontan bila berhadapan dengan sesuatu.. That’s why korang lebih senang bergaul! Hehe! Tapi bila dah marah.. jaga-jaga! Sangat garang ya..

BIRU

via GIPHY

Siapa suka warna biru pula menggambarkan korang seorang yang tenang! Sebab tu orang dekat sekeliling rasa seronok bila korang ada dalam group.. Dan bila ada masalah, korang tak terburu-buru buat keputusan, sebab boleh handle dengan tenang! So cool!

HIJAU

via GIPHY

#Lunagirls minat hijau? Korang sama dengan Ariff Bahran! Hihi! Hijau sangat sinonim dengan ketenangan dan keamanan…Dan korang sangat suka utamakan benda yang penting je, yang tak penting semua tolak tepi. Biasanya orang macam seorang yang perfectionist sebab nak semua kerja sempurna! Wow!

PINK

via GIPHY

Pink? Barbie? Hello Kitty? Hehe! Biasanya orang yang suka warna pink seorang yang sangat bubbly dan berhati lembut! Bila ada benda yang buat korang sedih, akan cepat terasa.. Bak kata lain, korang seorang yang manja! Hihi!

HITAM

via GIPHY

Warna basic yang memang jadi favorite ramai orang! Sebab warna hitam lebih simple dan tak payah nak fikir banyak.. Dan peminat warna hitam seorang yang tegas dan kurang minat untuk cuba benda baru! Next time korang boleh cuba untuk jadi lebih adventurous okay!

Cuba tengok balik, #Lunagirls dalam kategori warna yang mana? Agak-agak sama tak favorite color korang dengan katakter diri? Hehe! Jangan lupa tag kawan korang untuk baca artikel yang best dan manarik di LUNARIA okay!

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Muka Ke Pelantar Minyak Ni? Argh!

Semua Orang Dah Period, Tapi Aku?