in ,

So Cute! Rose Blackpink Suka Pizza Nenas!

Sumber: www.wowkeren.com

via GIPHY

HIT YOU WITH THAT DDU-DU DDU-DU! Haa lagu ni tengah famous and trending sekarang! Ada tak #Lunagirls yang addicted dengan lagu ni? Kita geng! Selain terkenal dengan bakat  dan rupa yang flawless, BLACKPINK juga dikenali dengan perangai and cute habits mereka! Jom LUNARIA share lebih lanjut tentang BLACKPINK!

via GIPHY

Kalau #Lunagirls nak tahu, Rose ada peminat yang sangat famous! Lee Ji Eun or known as IU ialah Rose’s biggest fan! Dalam satu interview di Korea, IU mengatakan she is a big fan of Rose dan nak kolaborasi lagu dengan Rose! Yeay! Tak sabarnya! Fakta nombor 2 menarik tentang Rose ialah dia sangat suka makan pizza lagi-lagi kalau topping nenas!

via GIPHY

Jennie seorang peguam? Yes! Parents Jennie nak sangat Jennie jadi peguam tapi Jennie still stand firm untuk jadi seorang idol.. Wow! Cute nya Jennie kalau jadi seorang peguam! Hihi! Eh tapi #Lunagirls boleh bayangkan tak kalau BLACKPINK tak ada Jennie? Incomplete okay!

via GIPHY

Walaupun Jisoo ialah ahli paling tua dalam group BLACKPINK, tapi Jisoo ialah anak paling bongsu dalam family dia! Patutlah perangai dia macam adik yang manja sangat! Hehe!

via GIPHY

Siapa sangka ayah Lisa seorang chef! Tapi bukan chef biasa-biasa tau! Lisa’s dad is a Global Master Chef of World Chef Association! Wow! Kita nak sebut pun susah! Haha! Tapi….psst.. Lisa kata dia paling kurang when it comes to cooking! Hehe!

Setiap ahli BLACKPINK ada kelebihan masing-masing! And they are so cute! So #Lunagirls minat ahli BLACKPINK yang mana? Komen dekat bawah ? Mana tahu kita minat ahli yang sama! Hehe!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Powernya Sarrah Salihan!

Wow! Experiment Kulit Muka Guna Tisu?