in ,

Siapa Suka Ayam Drumstick, Dia …..

Sumber Gambar: wallpapercave.com

Awak suka ayam goreng? Dia suka ayam goreng? Ramai yang suka ayam goreng! Hihi! Tapi #Lunagirls suka ayam goreng bahagian mana? Mesti ada favorite part ayam kan? Haa.. nak tahu tak setiap part yang korang suka ada cerita maksud tentang personaliti diri?

DADA AYAM

Sumber gambar: http://sendoksedotan.blogspot.com

Bahagian yang paling ramai orang suka sebab ia kurang lemak dan ada banyaaak isi ayam! Yummyy! Siapa yang suka dada ayam ni dikatakan seorang yang tegas, berwibawa dan disegani oleh orang sekeliling! Wow! Hebat orang yang suka dada ayam ni eh!

KEPAK AYAM

via GIPHY

Untuk #Lunagirls yang suka kepak ayam, korang merupakan seorang orang yang sederhana dan tahu menjaga diri.. Dan mempunyai ramai kawan dan takkan cepat penat kalau buat sesuatu benda! Psst, tahu tak ada tricks yang senang untuk makan dada ayam? Hehe!

KULIT AYAM

Sumber Gambar: https://sendokransel.wordpress.com

Yang paling best makan kulit ayam goreng ni bila gigit bunyi “kriuk, kriuk” sangat umphh! Sedapnya.. Untuk peminat kulit ayam goreng, korang sangat friendly dan senang in dengan orang sekeliling! Mesti korang ramai squad untuk pergi makan kulit ayam! Haha!

DRUMSTICK

via GIPHY

Ayam bahagian drumstick makan panas-panas! Fuhh sedap beb! Untuk #Lunagirls yang suka bahagian ni seorang yang berdikari, punctual dan lebih suka kerja sendiri! Hmm.. Maybe korang lebih suka ketenangan kot.. betul ke girls?

Bila cerita pasal ayam goreng ni, rasa lapar pula! Kejap lagi boleh lunch lauk ayam goreng! Hihi! Jom share dengan LUNARIA bahagian ayam kegemaran #Lunagirls.. mana tahu kita geng! Yeay! Ayam goreng for lifee!

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Selalu Tukar Profile Picture Sebab Tak Confident?

Jom Jinakkan Anak Rambut Yang Liar!