in ,

Siapa Selalu Gaduh Manja Dengan Adik Beradik?

Image Source: Youtube Seven Siblings

Hai girls! Yup! Kita tak boleh pilih adik beradik walau macam mana pun annoying perangai mereka tu tapi air dicincang tak akan putus! Alaa biasa lah tu bergaduh manja dengan adik beradik baru fun! Hihi! Let’s check out perangai annoying yang selalu jadi sebab korang gaduh manja!

via GIPHY

BEREBUT REMOTE TV
Rebut remote TV sangat normal dalam setiap family terumatama sekali bila ada ramai adik beradik! Haha! Dan LUNARIA yakin abang atau kakak yang dah 20 tahun pun tetap akan berebut remote dengan adik yang berumur 10 tahun kan? Haha! Lagi-lagi bila drama favorite korang nak mula, adik-beradik yang lain dah ready sorok remote TV!

MENGAJUK CAKAP
Benda ni la yang selalu abang atau kakak buat untuk kacau adik adik! Saja nak gaduh manja dengan adik beradik! Haha! So pernah terjadi dekat #Lunagirls tak? Atau  korang yang buat dekat adik-adik? Nakal tau....

via GIPHY

NAK MINTA TOLONG, DIA JADI ‘ANAK KUCING’
Kalau nak minta tolong, adik-beradik yang suka kacau kita tu akan automatik bertukar jadi anak kucing yang paling manja sekali! Haha! Lagi-lagi kalau nak korang tolong backup kalau ada buat something yang menyebabkan parents marah! So apa lagi..korang minta upah lah…Hehe!

via GIPHY

 

HIJACK SOCIAL MEDIA
Bila terlupa nak log out social media sebab tumpang log in dekat phone abang, kakak atau adik! Haa nanti akan ada yang selfie muka nakal, komen pelik-pelik dekat account followers korang! Haha!

via GIPHY

 

So, hasil ‘siasatan’ ni adik-beradik siapa yang ada perangai suka  gaduh manja macam ni? Hihi!  It’s okay girls, nak cuti sekolah ni nanti ajak la family korang holiday okayyyyyyy. 

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Seni Lukis Atas Muka? Wow!

Girls, Breakfast Sangat Penting Tau! Sebab…