in ,

Senarai Pilihan Boy Crush 2019! Ehekk! ­čśŹ

Sumber gambar: Instagram

via GIPHY

Ehemm ehemm.. Siapa boy crush korang dalam kalangan selebriti Malaysia? Dulu comot tapi sekarang bila dah meningkat dewasa makin handsome! Yass! Jom kita compare gambar mereka dulu dan sekarang.. Nanti bagitahu Ainaa yang mana pilihan korang okay? Hehe!

AEDY ASHRAF

Sumber gambar: Instagram Aedy Ashraf

Kalau korang tengok filem Tentang Bulan waktu tahun 2006 dulu, mesti kenal dengan main actor mama Mawi tu kan? Kalau dulu kita tengok dia comot dengan muka innocent je.. But now, not anymore! Sekarang Aedy dah berumur 26 tahun, makin handsome! #cumicumi Selain berlakon dan modelling, Aedy juga aktif main bola sepak!

SYAFIE NASWIP

Sumber gambar: Instagram Syafie Naswip

Cepat mengaku siapa dulu suka tengok filem Mukhsin lepastu imagine yang Orked tu ialah diri korang? Ainaa macam tu dulu.. ops! Hehe! Syafie merupakan one of the main actor dalam filem Mukhsin dan masa tu dia baru berusia 14 tahun! Walaupun sekarang dah berusia 27 tahun, Syafie masih nampak muda dan sekarang dia bergiat aktif dalam buat video dekat YouTube channel sendiri!

EZZRIN LOY

Sumber gambar: Instagram Ezzrin Loy

Adik beradik pelakon Elfira Loy, iaitu Ezzrin Loy ni pun termasuk dalam kategori boy crush 2019! Before this, Ezzrin banyak berlakon dalam drama Melayu tapi sekarang bila makin sibuk dengan urusan bisnes sendiri, dia dah kurang muncul di kaca TV. Kalau dulu korang tengok dia macam kanak-kanak lagi, tapi sekarang Ezzrin dah berusia 22 tahun tau.. Psst, girlfriend dia cantik!

FIMIE DON

Sumber gambar: Instagram Fimie Don

With his cute face, siapa sangka sekarang Fimie Don dah 21 tahun! But until now muka dia masih sama macam dulu. Sekarang Fimie lebih aktif dalam dunia pementasan dan juga penulisan puisi. Dan untuk #Lunagirls yang minta Fimie, korang jangan patah hati okay sebab Fimie dah berpunya. Haha!

Actually all of this list ialah pelakon remaja yang pernah popular a few years back disebabkan bakat lakonan mereka yang hebat. Tapi kalau #Lunagirls ada list crush boy yang lain, boleh la share dengan Ainaa … boleh Ainaa tambah senarai nanti! Hihi!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Bakal Pergi Konsert BLACKPINK? Tips Special Untuk Korang!

Salah Pilih Warna Blusher, Muka Nampak Macam Udang?!