in ,

Selamat Datang Ke ‘Dunia’ #Friendzone!

Sumber gambar: store.steampowered.com

Aaauuchhhh! Rupanya selama ni bertepuk sebelah tangan je… Buat penat tunjuk effort, rupanya si dia anggap diriku ini hanya la sebagai seorang kawan biasa sahaja #Sisredha

Haihh.. bersabar la girls, kadang-kadang dalam hidup ni apa yang kita nak tak semestinya kita akan dapat. Sebab tu kena belajar untuk move on. But before nak move on tu, Ainaa akan share dekat korang apakah tanda si dia anggap kita sebagai kawan dan tak lebih daripada tu…

DAH CONFESS TAPI NO RESPOND

via GIPHY

Kita bukan main nervous nak confess dekat si dia, sekali dia buat selamba je lepas dah dengar ayat penuh bermakna tu. Ingat senang ke nak confess dekat someone yang kita ni suka dekat dia? #sisemo Kalau lepas korang dah confess your feeling dan dia still sama je macam tu, maksudnya korang dah boleh gerak cari crush lain ya..

MAIN TARIK TALI

Sumber gambar: https://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=632902

Alamak, bila main tarik tali ni yang tak best ni. Dia suka dekat kita ke tak sebenarnya ni? Kadang-kadang nampak macam suka, at the same time macam tak suka pula. Bila mood dia baik, baru la nak layan elok-elok. Ni confirm akan cari waktu tengah susah je ni. Before korang jadi ‘mangsa’ memenuhi masa lapang dia, baik jauhkan diri daripada dia.

#MEMBERZONE!

via GIPHY

Selain kena #Sisterzone, #Memberzone pun satu lagi benda yang menyakitkan hati ya kawan-kawan. Bila lepak okay je gelak-gelak, tapi kalau cakap pasal feeling, mula la nak tukar topik lain. Alahai, dah faham dah perangai orang macam ni. Tak suka cakap, jangan mainkan perasaan tau.. Fuhh sedih sis..

CAKAP PASAL GIRLS LAIN

via GIPHY

Tengah rancak berbual dekat cafe, sekali ada seorang girl lalu… Terus korang jadi halimunan dekat situ sebab mata dia dah tertumpu dekat girl yang dia suka. Tak cukup dengan tu, dia cerita pula pasal girl idaman dia dan korang sama sekali tak ada dalam list tu. Aduhhh bertabahlah hati ni….

Sudah-sudah la tu berharap kalau semua benda dekat atas ni pernah si dia buat dekat korang. Dah terang lagi bersuluh si dia memang anggap korang sebagai kawan biasa je.. Jom kita start cari crush lain #Baehuntingbegin Sementara mencari crush baru, kita rawat hati makan chocolate cake! SuperDeals ada diskaun jimat 52% Victoria Station Mama Black Forest Cake tau!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Bila Tee TERPAKSA Say Yes To Everything 😱

Guna Yogurt Je As Makeup Remover..