in ,

Selalu Tukar Profile Picture Sebab Tak Confident?

Sumber gambar: unsplash.com

Pssstttt… #Lunagirls nak tahu tak yang profile picture on our social media tu ada maksud yang tersembunyi? LUNARIA nak bongkarkan rahsia disebalik profile picture korang! Hehe! Jom check out sama tak maksud gambar dengan karakter diri kita..

GAMBAR SELFIE

via GIPHY

Untuk #Lunagirls yang gunakan gambar selfie sebagai profile picture social media bermaksud dia sangat open minded dengan semua benda and confident with herself!  Dan korang juga lebih senang untuk make friends with new people! You go girl!

GAMBAR CANDID

Sumber gambar: tumblr.com

Haa, korang suka tak ambil gambar ala-ala candid? Nampak lebih cantik dan kurang awkward kan? Haha! LUNARIA faham sangat! Untuk mereka yang suka guna gambar candid sebagai profile picture social media biasanya lebih percaya pada diri dan seorang yang tegas! Korang rasa betul tak girls?

GAMBAR ORANG LAIN

via GIPHY

Suka guna gambar artis favorite or kartun yang ada dekat Google untuk profile picture? #Lunagirls macam ni tak? Korang dikategorikan sebagai seorang yang pemalu dan agak lambat untuk warming up bila bergaul dengan orang luar.. Psstt, katanya korang juga seorang yang kuat berangan.. eh! Hehe!

SUKA TUKAR GAMBAR

via GIPHY

Girls, kalau ada kawan-kawan atau #Lunagirls sendiri yang suka tukar gambar profile… Watch out girls! Maksudnya korang kurang percaya pada diri sendiri dan lambat nak buat pilihan.. Maybe after this korang boleh cuba untuk kurangkan habit ni okay? Kita kena yakin pada diri!

via GIPHY

#Lunagirls dalam kategori yang mana? Suka guna gambar candid ke, pakai gambar orang lain or which one? Jangan lupa share dengan LUNARIA ya.. Dan tag juga kawan-kawan korang yang ada suka tukar gambar banyak kali tu! Hihi!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

#LunaSquad: Ish! Boyfriend Dia Ni Controlling Nya!

Siapa Suka Ayam Drumstick, Dia …..