in ,

Sekarang Boleh Stalk IG Tanpa Kantoi!

Sumber gambar: https://www.newstatesman.com

Wooppsss, kantoi stalk IG story crush setiap masa? Ha, ni mesti sebab korang on notification Instastory si dia kan? Nak tahu tak sebenarnya ada cara untuk kita buat supaya aktiviti stalk kita tak diketahui oleh pemilik account tu. Caranya ialah macam ni…

Simple je girls, korang tak payah nak pening kepala buat fake account semata nak stalk crush or anyone. First thing first, kena make sure account orang tu tak private la sebab kalau private korang memang tak boleh nak stalk even dah follow.

Sumber gambar: Lunaria.com.my

Website ni hanya boleh ‘bantu’ korang stalk anyone yang tak private Instagram sahaja. Search www.instadp.com dekat Google dan korang search je terus username orang yang bakal jadi ‘mangsa’ stalk korang tu.

Bukan setakat boleh tengok Instastory dia je tau, korang juga boleh tengok DP account tu. Dah la boleh tengok gambar DP, siap boleh download lagi gambar tu ya. Bukan beshe beshe tau website ni. Kalau dah boleh download gambar DP, mesti la boleh download Instastory juga sis sekalian!

Sumber gambar: Lunaria.com.my

Jangan risau, kegiatan stalk korang ni memang takkan diketahui oleh pemilik account sebab korang tak perlu nak log in pun dekat website ni. Cuma macam yang Ainaa cakap tadi, hanya valid pada account yang tak private sahaja.

Lepas ni boleh la stalk crush hari-hari. Nak save pun boleh sis, boleh la buat stock berangan sebelum tidur. Tapi make sure jangan salah gunakan pula kemudahan ni ya. Gunakan dengan sebaiknya…

What do you think?

7 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Oh No! Kenapa Rambut Asyik Leper Ni?!

Benda Biasa Kita Buat Bila Dapat Duit Raya!