in ,

Sebelum Bergelar KPOPERS, Ini Korang Perlu Tahu

Sumber gambar: www.idntimes.com

Hi KPOPERS! Atau ada yang baru mula kenali oppa atau unnie? It’s okay girls! Belum terlambat untuk korang bermula! Korang boleh check out artikel tentang KPOP idol LUNARIA dah kongsikan sebelum ini.. Tapi hari ini jom usha dulu senarai starter pack untuk jadi KPOPERS sebenar!

STYLE RAMBUT 

View this post on Instagram

See you today Blinks 🖤

A post shared by J (@jennierubyjane) on

Kalau oppa K-Idol kebanyakannya rambut mesti panjang dan ke depan! Kalau korang nak cuba style baru, mungkin boleh cuba gaya yang lebih kurang.. tapi rambut mesti ada fringe di depan untuk nampak lebih comel macam artis Korea!

BERANI BERFESYEN 

Biasanya fashion yang paling dekat dengan kpopers ialah cardigan, jacket jeans, bomber jacket and hoodie besar! Dan kalau seluar mesti ada koyak-koyak sikit. Untuk korang yang suka pakai T-shirt, pilih warna pastel yang ada tulisan comel-comel!

BRACELET 

via GIPHY

Kpopers suka pakai bracelet yang ada nama-nama idol or group favourite mereka tau! Kalau banyak yang group idol minat, lagi banyaklah bracelet yang akan Di pakai! Fakta menarik tentang kpopers ni, bila jumpa dekat konsert idol,mereka akan bertukar bracelet dengan kpopers yang lain tau!

CAP 

Kebiasaan cap kpopers mesti ada tulisan dan mesti ada chain dekat hujung! Tapi sekarang tengah trending mini love cap! Korang boleh try tengok dah ramai yang jual online!

Senang je nak jadi kpopers. Dan sangat comel! Lagi-lagi yang part tukar bracelet, LUNARIA kagum dengan semangat mereka! Salah satu cara yang bagus untuk buat kawan baru! Mini love untuk KPopers sejati!

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Betul Ke Cukur Muka Boleh Buat Kita Flawless?

Aplikasi Online Khas Buat Penggemar Lagu