in ,

Ni Hadiah Paling Sesuai! Sayang Ayah!!

Sumber gambar: www.aboutasprout.com

via GIPHY

Hye #Lunagirls! Just asking, bila kali terakhir korang bagi hadiah dekat your one and only KING? Dah lama tak bagi hadiah? It’s okay, jangan risau sebab harini LUNARIA akan cover korang dengan list hadiah rare yang sesuai untuk your lovely daddy! Hehe!

HANDCRAFT KEY CHAIN

Simple but cute! Just imagine bila korang bagi key chain dekat your dad, lepastu dia gantung pula dekat kunci kereta. Aaawwwww so sweet! Dengan ayat-ayat manis yang ada dekat key chain tu lagi lah buat ayah korang bertambah sayang tau!

DIY FRAME

Sumber: Pinterest A.C. Moore Arts & Crafts

Kalau tadi handcraft beli dekat kedai, this time korang sendiri yang buat so that nanti ayah nampak effort tu terus dia sayang lebih! Hehe! Just beli frame kosong dekat kedai dan #Lunagirls boleh hias sendiri keliling frame gambar tu okay? Tambah sweet bila dalam frame tu ada gambar korang dengan ayah!

CUSTOM T-SHIRT

Nopee! Ni bukan t-shirt bashe-bashe, tapi korang akan design t-shirt istimewa khas buat ayah! Boleh juga tempah online atau dekat kedai printing t-shirt, of course you know your dad’s taste kan!

MASAK MAKANAN KEGEMARAN 

Masa untuk #Lunagirls serlahkan bakat memasak for your one and only KING! Ajak mak beli barangan masakan dekat supermarket dan masak bersama-sama! Lagi best kalau korang dapat bake cake or cookies! Bestnyaaa girls!

via GIPHY

VOUCHER KHAS BUAT AYAH

Voucher ni yang paling best sebab #Lunagirls boleh buat sendiri! Contohnya voucher korang akan cuci kereta ayah secara percuma, voucher urut kaki ayah selama 15 minit atau voucher gosok baju kerja ayah selama 2 minggu!! Yup! Mesti ayah korang akan terharu! Wiwiwi…

Tujuan kenapa LUNARIA senaraikan hadiah rare dan bukan hadiah cliche‘ yang biasa korang dengar sebab nak #Lunagirls lebih kreatif dan explore buat benda baru! Hadiah yang di buat sendiri lebih bermakna! Hihi!

via GIPHY 

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Insecure? Take a Step Back dan Sayangi Diri!

Bye PT3!! Tapi Apa Nak Buat Lepas Ni?