in ,

Ramai Kawan Lelaki Salah Ke?

Sumber gambar: https://mega.onemega.com/6-k-dramas-watch-friends-himym/

Eh awak tak segan ke kawan awak semua lelaki? Lepas tu bila keluar ramai-ramai awak sorang je perempuan…

Siapa yang ada ramai kawan lelaki akan ada orang sekeliling yang pernah tanya macam ni kan? Ala, korang jangan fikir sangat, biasalah kalau awak sorang je perempuan dalam satu squad akan ramai yang risau. Macam orang selalu cakap, kita kena hati-hati tak kira sama ada kita kawan dengan lelaki atau perempuan.

Tak salah kalau kita kawan dengan ramai lelaki tapi janganlah sampai orang sekeliling salah faham okay..  Kalau #Lunagirls nak tahu biasanya perempuan yang ramai kawan lelaki, mereka boleh dikatakan lebih berani berbanding dengan girls lain! Sebab biasanya kawan-kawan lelaki dia akan cabar dia buat ini buat itu dan kita sebagai perempuan tunggal dalam squad mestilah tak nak kalah.. LOL!

Apa yang best berkawan dengan ramai lelaki, orang lelaki jenis susah sentap dan merajuk. Kita boleh bergurau kasar depan-depan dan mereka akan relax dan tak kisah! Tapi janganlah kita bergurau kasar setiap masa dan tak tentu tempat.. sebab orang lelaki pun ada perasaan juga tau! #dalamhatiadataman

via GIPHY

Brother from another mother, kebiasaannya lelaki merupakan seorang pendengar dan penasihat yang terbaik. Walaupun perangai mereka kadang-kadang macam kanak-kanak riang, tapi bila korang tengah luah perasaan atau emosi, mereka akan cuba untuk pay attention 100dan cuba beri nasihat yang terbaik.

via GIPHY

Pstt, mereka juga jujur bila bagi pendapat tau! Let’s say korang ada buat benda yang tak baik atau buat perkara yang tak sepatutnya, mereka akan bagi nasihat dan cuba jaga korang! Bukan setakat itu saja, mereka juga boleh bagi pendapat paling jujur tentang make up korang, stail baju dan lain-lain. Paling best, kalau ajak makan best, haa kawan-kawan lelaki laa paling laju!

Cakap pasal makan, #Lunagirls boleh ajak kawan lelaki korang belanja makan Yummy dessert bernilai RM 28 sahaja.. Psst, it’s buy one free one tau! Jaditunggu apa lagi? Jangan lepaskan tawaran hebat SuperDeals okay! Pesanan LUNARIA untuk mereka yang takut untuk ada kawan lelaki, korang cubalah berkawan dengan seorang dua dulu.. tapi hati-hati jangan sampai jatuh hati pula...ouch!

via GIPHY

What do you think?

6 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Lock The Date! Anak Patung BTS Akan Masuk Malaysia!

Merchandise Ariana Grande Mula Dijual!