in ,

Siblings Perempuan Boleh Simpan Rahsia Ke?

Sumber gambar: unsplash.com

via GIPHY

#Lunagirls ada berapa orang adik beradik? Mesti best kalau ada ramai adik beradik perempuan kan? Korang tahu tak sebenarnya ada banyak kelebihan untuk mereka yang ada ramai siblings perempuan ni.. lagi-lagi bila kita ada problem dengan crush! Opps.. Hehe! Antara kelebihannya ialah ….

SIMPAN RAHSIA

via GIPHY

Sometimes siblings perempuan ni lebih faham perasaan kita dan lagi best bila kakak atau adik kita  tolong simpan our big secret daripada parents! Hehe.. Tapi jaga-jaga juga takut nanti mereka gunakan rahsia korang tu as alasan untuk ugut pula. Hehe!

KONGSI BARANG

via GIPHY

Haa, ni yang paling best! Kita boleh share barang-barang seperti baju, seluar, tudung dan juga aksesori! Dah jimat beli baru.. Hehe! Plus.. korang boleh juga share duit sama-sama beli something untuk kegunaan bersama! Haa 2 in 1!

FAHAM PERASAAN

via GIPHY

Dah nama pun perempuan, mesti akan faham perasaan masing-masing kan? That’s why korang boleh luahkan perasaan happy or sedih dengan siblings perempuan.. At the same time they can be your real BFF! 

PENEMAN SETIA

via GIPHY

Bila weekends korang nak keluar tapi parents pula tak nak bawa jalan-jalan… Ni lah masanya untuk korang ajak kakak tu teman pergi jalan-jalan! Ehemm, alang-alang tu boleh la minta dia belanja apa yang patut kan.. kasi puji sikit.. cantik kakak harini! Hehe!

via GIPHY

Girls, kalau sebelum ni korang tak rapat sangat dengan adik beradik perempuan.. why not cuba berbaik! Sebab nanti bila masing-masing dah besar… Korang mesti akan rindu kenangan sama-sama.. Huhu! Alamak, sedih la pulak LUNARIA bila teringat kenangan dengan siblings.. Hehe!

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Asyik Lupa Je Date Datang Bulan!

Ini Korang Perlu Tahu Sebelum Ambil Lesen Kereta!