in , ,

Pergi Concert BLACKPINK? Untung Laa…

Sumber Gambar: https://www.wheninmanila.com/

Hello #Lunagirls, siapa dekat sini yang akan pergi concert BLACKPINK, du du du next week? Mesti tak sabar nak lompat dengan Lisa, Rose, Jennie dan Jisoo! Dapat menyanyi, menari, jumpa kawan-kawan baru dan banyak lagi lah.. seronoknya! Tapi girls, korang dah siapkan barang-barang yang wajib di bawa ke concert ke? Ha! Kalau tak pasti ni Ummi bagitahu!

via GIPHY

Pergi concert ni bukan macam pergi tengok bola sepak.. boleh duduk dan bangun masa nak bersorak je! Tapi korang kenalah berinteraksi untuk enjoy concert tu! Takkan nak pergi concert cuma duduk je kan? Bawalah barang yang ummi mention dalam Video ni, mesti korang akan cool dan stay bertenaga dalam stadium tu hihi. Enjoy your concert girls! Jaga diri elok-elok dan jangan lupa kongsi gambar korang dekat concert tau. Love you, girls!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Kenapa Iphone Stuck Dekat Logo Apple Ni!

Happy Birthday Oppa & Unnie! #FebBabies