in ,

Peningnya Nak PIlih Beg Ikut Mood Ni!

Sumber gambar: Unsplash.com

via GIPHY

Kalau dah nama pun girls, mesti banyak benda nak fikir. Nak pakai baju apa, seluar apa, tudung apa, kasut apa. Sampai nak match bag dengan outfit pun kena ikut mood! LUNARIA faham perasaan tu, that’s why LUNARIA dah ready a few types of bag yang sesuai untuk pakai ikut mood or aktiviti korang~

BAGPACK

Sumber gambar: dhgate.com

Untuk korang yang jenis tak suka serabut dengan bag renda-renda, bagpack ada untuk korang! Bukan setakat mudah nak bawa, nak campak segala macam barang pun boleh contohnya letak payung!Β Kalau jenis nak pantas bergerak, bagpack yang paling perfect untuk korang!

CLUTCH BAG

Sumber gambar: Notonthehighstreet.com

Bila dah nak akhir tahun mesti ada event sekolah contohnya Annual Dinner batchTime tu la nak bergaya dengan clutch tambah lagi dengan baju kelip-kelip tu. Vazzz kelas girl! Tak perlu corak yang heavy, cukup simple but still classy!

FRINGE BAG

Sumber gambar: pinterest.com

For those yang suka rambu ramba gaya-gaya Bohemian, fringe bag memang sesuai tambah lagi pakai dengan jeans gaya kasual. Confirm kawan-kawan korang jealous and nak beli bag macam tu juga. Hehe!

SLING BAG

Sumber gambar: Pinterest.com

Bila malas nak bawa banyak barang, bag silang lah penyelamat korang. Sebabkan compartment agak limited, korang just boleh bawa barang kecil-kecil je tau. Ringan sikit bahu tu bawa bag kecil.

BUCKET BAG

via GIPHY

Since korang pun still sekolah, bawa bag pun kalau keluar jalan-jalan je so kita tak perlukan handbag besar macam mak-mak pakai tu. Kalau dah ada bucket bag pun dah cukup sebab tak terlalu besar. Corak yang simple akan buat korang nampak lagi kemas even barang dalam bag tu dah berat serupa bawa batu.

Mesti our beloved #Lunagirls mesti dah ada kebanyakan bag yang LUNARIA list ni kan? Hehe! Kalau dah ada, senang la lepas ni dah tahu nak pakai bag mana satu ikut mood korang. Hehe!

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Iron Berat Buat Baju Hilang Kedut?

Ariff Bahran Jadi Pengawas Surau Sekolah?