in ,

Peminat Anime Kena Try Game Ni!

Sumber Gambar: https://www.ign.com/

via GIPHY

#Lunagirls pernah cuba main game bertemakan Anime? Untuk peminat Anime, game ni merupakan berita baik untuk mereka! Kalau ada antara korang yang tak minat sangat, korang boleh cuba main game yang Ummi nak senaraikan so korang boleh download kejap lagi!

LINE: GUNDAM WARS

via GIPHY

Game ini diadaptasi dari sebuah siri animasi yang bertajuk Mecha. Ala! Game ini macam Tekken PS4, mempunyai karakter tertentu, skills, gear and weapon untuk lawan antara satu sama lain. Tapi yang ini version robot, #Lunagirls tahu robot Gundam tak? Haa inilah dia punya game.. Bolehlah korang cuba kuasa dorang dalam visual!

ONE PIECE TREASURE CRUISE

Sumber Gambar: https://apps.qoo-app.com

Siapa dekat sini big fans of One Piece? Mesti korang tak pernah ketinggalan dengan setiap episod yang ada kan? Jadi korang kena main game ini tau. This quite funny girls, tak sama macam cerita One Piece pun tapi menggunakan karakter di dalam itu. Kalau korang main game ini, memang macam langit dengan bumi perbezaan ia. Tapi ia fun, worth to play!

LOVE LIVE! SCHOOL IDOL FESTIVAL

Sumber Gambar: https://sgcafe.com/

Game ini berbentuk muzik, kalau korang suka pergi arcade dan main Dance Dance Revolution itu, mesti korang boleh main ini dan berminat untuk main. Tapi game ini tak lah susah macam main dekat arcade itu dimana korang kena gerakkan kaki untun pijak button yang ada. Game ini hanya menggunakan jari korang je, senang dan ada pelbagai level yang boleh korang cuba juga tau. Fun girls!

NARUTO ULTIMATE NINJA BLAZING

via GIPHY

Peminat Naruto ada ke dekat sini? Kalau ada itu, korang kena download game ini sebab dalam game ini korang boleh lah belasah kaw-kaw lawan terkenal Naruto seperti Zabuza dan Orochimaru dengan kawan-kawannya. Kita ini macam balas dendam bagi pihak Naruto lah.

Jadi bagi peminat Anime macam mana korang nak tak download game ini? Common! Kalau peminat tegar download lah sekarang. Bagi korang yang tak minat Anime pun, cuba-cubalah main mana tahu lepas ini minat. Bukan setakat main game, tengok series Anime, layan lagu, pergi event Anime dan tak silap pakai cosplay Anime favorite lagi.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Boleh Ke Guna Ubat Gigi Untuk Hilangkan Jerawat?

Hati-Hati Bila Ke Salun Sebab…