in ,

Peluang Berinteraksi Dengan Selebriti Kegemaran Di TikTok!

Sumber gambar: TikTok Malaysia

Pernah tak korang berangan dapat jumpa selebriti kegemaran? Orang kata berangan itukan percuma. Tapi bukankah ia jadi lebih seronok jika salah satu impian korang jadi kenyataan. Kalau diberi peluang dapat jumpa, apa yang akan korang cakap dan bual dengan mereka? Atau mungkin lebih seronok lagi kalau korang dah jumpa, mereka siap wish dan doakan kejayaan korang pula. Seronoknya! 

Sumber gambar: tiktok

Okay! Apa kata korang berhenti berangan sebab sekarang ini korang hanya selangkah sahaja lagi nak jumpa selebriti kegemaran korang dengan hanya bermain TikTok! Untuk pengetahuan korang, baru-baru ini TikTok telah melancarkan TikTok Celebrity Leaderboard, yang mana membolehkan korang berinteraksi dengan selebriti melalui TikTok. Antara selebriti yang korang boleh berinteraksi setakat ini adalah Dato Sri Siti Nurhaliza, Fattah Amin, Alvin Chong dan Aeril Zafrel. Jangan risau! Mungkin akan ada selebriti lain lagi yang akan ada selepas ini? Who knows

@andibernadee2020🍑♬ original sound – andi bernadee

Bukan itu saja, malah untuk korang juga boleh pilih selebriti pilihan korang dan kawan-kawan, melalui satu pertandingan yang akan senaraikan 30 orang selebriti tempatan lain yang teratas seperti Andi Bernadee, Afiew Shazwan, Alif Satar, Asad Motawh, Ayda Jebat, Baby Shima dan ramai lagi! Korang undi mereka supaya mereka mendapat skor yang tinggi setiap minggu. Skor ini senang saja, kalau korang nak keep in touch dengan selebriti favourite korang sebab ia akan libatkan jumlah tontonan video, jumlah penyiaran, jumlah undian, kadar penglibatan, dan faktor penyumbang lain. Korang dibenarkan untuk pilih 10 selebriti hanya di aplikasi Tiktok. 

@aydajebatTipu la cat ni! I dont wanna catch you! ##catchthecat ##aydajebat♬ The Boat Beat – Ricky Desktop

Siapa kata main TikTok sesuatu benda yang rugi? Zaman sekarang ini kita patut meraikan kepelbagaian supaya terbuka sikit minda masyarakat, betul tak? Bila semua orang ada minda yang terbuka, barulah interaksi antara kita semua akan jadi lebih baik dan harmoni, setuju geng? Tak lupa juga, kalau bertuah, manalah tahu boleh dapat kata-kata semangat dari selebriti kegemaran! Untungnya! 

@aerilzafrel8Tak tau nak cakp apa 😍😍😍♬ Wipe It Down – BMW KENNY

Jadi, korang tunggu apa lagi? Senang sangat nak berinteraksi dengan selebriti sebenarnya! Korang perlu muat turun TikTok dan follow sahaja akaun selebriti kegemaran korang dan berinteraksilah dengan mereka! 

@officialmarkadam

The show must go on @ashhryyyyy

♬ Dream Girl – Ir Sais

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Komen
  1. assalamualaikum akak… saya sofea.. saya pelajar budak sekolah rendah… saya nak sangat jumpa artis tapi parents saya x kasi main tik tok…. ada cara lain x…. 😭😭😭😭

    thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Tentukan Playlist K-Music Spotify Korang Melalui Kuiz Personaliti!

Umur Lebih 25 Tahun, Selebriti Ini Nampak Muda Dan Cantik!