in

Pegang Pun Kira Seksual Harrasment?!

Sumber gambar https://medium.com/@sosbang.bempens18/its-not-a-joke-it-s-sexual-harassment-fd74e8191e73

Uishh takkan la baru pegang sikit pun dah kena tuduh lakukan seksual harassment? Kalau macam tu tak boleh la nak pegang kawan-kawan?

Ehh, bukan macam tu maksudnya. Korang tahu tak macam mana kita nak tahu yang kita ni baru lepas kena seksual harrasment? Or apa maksud seksual harassment tu sendiri?

Video minggu ni Ainaa ada explain dekat korang tentang seksual harassment dan juga tindakan kita as a girl if someone lakukan seksual harassment dekat kita. Check it out video dekat bawah

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Eh Artis Ni Senior Dekat Sekolah Rupanya…

Baju Pun Boleh Ada Tahi Lalat? Macam Pelik Je…