in ,

Oppa & Unnie Pergi Grammy Awards? Deabakk! 😱

Sumber Gambar: https://www.bbc.com

via GIPHY

Ewah! Tengah tengok highlight Grammy Awards 2019 lepas, tiba-tiba ternampak K-Idol jalan atas red carpet! Wow! Bukan biasa-biasa tau.. K-Idol dah start dijemput ke acara-acara besar macam ini dan mana tahu tak lama lagi, mereka pula akan ada dekat atas pentas untuk ambil Grammy Awards?Hebat oppa and unnie kesayangan kita! Ha! Jom Ummi kongsikan antara artis K-Idol yang buat special appearance di Grammy Awards 2019!

BTS 

via GIPHY

Ala! Tak payah disebut ramai yang  dah tahu! Mereka bukan je dijemput tau girls, tapi juga diberikan peluang untuk berdiri diatas stage and announce pemenang untuk salah satu kategori di Grammy Awards! BTS Army bangga tak dengan boy band korang? Mesti ada yang tengok Grammy Awards semata-mata nak tengok oppa kesayangan korang kan? Ummi faham sangat! Haha!

BLACKPINK

via GIPHY

BLACKPINK in your area! Ummi still tak move on dengan konsert lepas! Haha! BLACKPINK nak takluk Grammy Awards pula ke tu? Eh! Bukan je dapat ke Grammy Awards tapi mereka juga dapat buat persembahan di showcases Grammy Awards. Fuhh.. panjang langkah BLACKPINK! Bukan calang-calang artis tau dapat buat persembahan untuk Grammy Awards!

LAY EXO

Sumber Gambar: https://gbtimes.com/

Lay hadir ke Grammy Awards sebagai wakil untuk FM101 yang merupakan artis China Music Vision! Cair tau bila tengok Lay suit up!

CRUSH

Sumber Gambar: https://www.allkpop.com

Erm! Ramai yang masih menyoalkan kenapa Crush dijemput ke Grammy Awards.. Ummi pun tak dapat jumpa sebab Crush datang!  Tapi apa pun kita kenalah bangga dia dapat pergi girls, dapat duduk setanding dengan artis international! Bukan senang dapat hadir award antarabangsa tau..

Tak heran kalau satu hari nanti K-Idol korang pun boleh tercalon dalam Grammy Awards! Tahun depan korang rasa siapa pula akan dijemput? Kalau kita nak pergi macam jauh sangat.. so kita sokong dari jauh pun okay je! Cepat share dan komen dekat bawah, K-Idol mana korang harap untuk join Grammy Award tahun depan!

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Suka Kencing Dalam Swimming Pool? Ewww No!

Asyik Guna Meme Orang Je.. Jom Buat Meme Muka Sendiri!