in ,

Nintendo? Xbox? #Lunagirls Main Tak?

Sumber Gambar: online.lovetoknow.com

It’s Fri-yay! Apa favorite mobile game #Lunagirls? Mobile Legend? PUBG? Selain tu korang main game yang menggunakan konsol tak? Haa.. tau tak konsol tu apa? Meh LUNARIA kongsikan video game menarik yang girls pun boleh main! Ehem.. siapa kata boys je play console video games.. we girls too! Hehe!

PLAY STATION

via GIPHY

#Lunagirls nak tahu tak, the first edition PS1 ialah pada tahun 1994! Dah 24 tahun lepas! Dan the latest play station adalah PS4 Pro yang dikeluarkan pada 2018.. Game yang famous biasa orang main ialah FIFA, GTA, UFC dan bermacam lagilah! Psst.. Kalau tak silap PS5 pun akan keluar tak lama lagi.. cuba korang check out nanti!

XBOX

via GIPHY

Pesaing terhebat Play Station ini pun ada beberapa version yang sentiasa mereka update tau! Apa yang menarik mengenai Xbox ni, ia ada menyediakan controller untuk pemain yang kurang upaya! Korang boleh tengok review for Xbox Adaptive controller ni dekat youtube, mesti rasa terus nak cuba main! Hihi!

NINTENDO WII

via GIPHY

Yang ni favorite LUNARIA! Sebab main Nintendo Wii feel dia lain macam sikit.. Nintendo Wii membolehkan kita bermain dengan hanya melakukan gerakkan badan sebab ia ada feature sensor! #Lunagirls dah boleh bayangkan macam mana kecohnya kalau main Nintendo Wii dengan your girls squad nnati! Hihi!

PSP

via GIPHY

PSP ni adalah adik beradik play station juga! Tapi apa yang membezakan kedua video game ni play station memerlukan power electric tetapi PSP tidak! #Lunagirls boleh main PSP anytime and anywhere korang pergi.. dan PSP ni lebih murah tau!

Lepas ni boleh la #Lunagirls lawan dengan abang atau kawan-kawan lelaki korang! Tengok siapa paling terer! Hihi.. Nanti jangan lupa ambil gambar dan tag @Lunariamy okayy..

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Tunjuk Tangan Dekat Pelangi Boleh Kudung??

Bosannya Dalam Kereta! Apa Nak Buat Ni!