in ,

Nak Lukis Sushi, Tapi Jadi Batu Bata.. Apo!

Sumber gambar: mashable.com

via GIPHY

Best kan kalau ada bakat melukis ni. Kalau ada idea je, boleh la curahkan segala macam idea tu dekat dalam lukisan. But then kalau tak ada bakat melukis macam mana? Maybe jadi macam Ainaa, nak lukis sushi tapi end up terjadi macam batu bata pula!

Girls, kalau rasa korang ada bakat dalam melukis atau mewarna just teruskan je impian tu. Jangan ambil kisah if ada suara sumbang yang buat korang rasa down okay girls.Β 

Kalau nak tengok macam mana agaknya ‘batu bata’ yang Ainaa lukis tu, jangan lupa tengok video baru dekat Youtube channel Lunaria TV okayyyyyy~

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Salah Beli Headphone Penyebab Pekak!

Gatal B*nt*t Lah.. Ada Jerawat Ke?