in ,

Muzik Video Sembah Oleh Naim Daniel Bakal Keluar, Naimians Ready?

Sumber gambar: youtube.com/World Peace Entertainment

Ha! Ramai orang kenal dengan Naim Daniel. Bukan saja pandai menyanyi malah berlakon, bercerita dan lain-lain pun dia boleh buat. Versatile orang kata. Jadi, korang mesti pernah dengar di radio dan juga tonton muzik video lirik Sembah yang betul-betul dilancarkan selepas beberapa hari Naim bergelar juara Anugerah Juara Lagu ke 34 pada Februari lalu.

 

View this post on Instagram

 

skodeng

A post shared by Naim Daniel (@naimdanielx) on

Naimians semua mesti dah tengok teaser MV Sembah.. Macam mana? Gempak tak? Sebab kalau tengok teaser MV Sembah itu, memang seperti ada jalan ceritanya yang tersendiri. Apa yang lagi menarik adalah korang perasan tak rambut Naim Daniel dalam teaser MV Sembah itu? Pergh! Naim kembali dengan rambut dreadlocks.Β Woah! Memang lain daripada yang lain!

Bukan setakat itu sahaja, dengarnya siap ada kereta meletup dan api-api? Eh! Mesti ada yang tertanyakan… apa sebenarnya konsep MV Sembah ini? Ha! Lagi satu.. Agak-agak akan ada Man Kidal sekali ke dalam MV ini sebab lagu iniΒ featuring dengan beliau! Ish! Tak sabarnya nak tunggu video penuh!

Disebabkan banyak elemen kejutan bakal ada dalam MV tersebut,ramai yang sudah tak sabar nak tonton MV Sembah ini. Bila akan keluar? Kita semua kena tunggu 24 Julai ya. Mesti Naim Daniel dah prepare untuk next song juga, sebab kita semua tahu yang Naim Daniel ini pun pandai buat lagu. Jadi, bila dah release MV Sembah ini, Naim belanjalah Naimians lagu baru lagi… bila dah lama kuarantin ramai ternanti lagu baru Naim, betul tak?

 

View this post on Instagram

 

siapa kentut lepastu buat tak tahu? kita geng.

A post shared by Naim Daniel (@naimdanielx) on

Jadi apa kata sebelum kita semua layan full MV Sembah, korang tonton dulu teaser MV Sembah ini dulu. LUNARIA nak warning korang awal-awal.. akan ada part bunyi ‘beep’ yang panjang di akhir video.. Jaga-jaga! Selamat menonton gais..

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

iPhone 12 Dijual Tanpa Charger, Samsung Juga Ikut Langkah

Siapa Ada Bantal Busuk Perlu Baca Dan Tahu Fakta Ini!