in ,

Mulanya Suka-Suka, Lagu ‘Cute’ Harith Zazman Dah Ada MV!

Sumber gambar: Twitter Harith Zazman

Youuuu, you memang sangat cute. So stop la being so cute, you buat I hanyutttttt~

Haihh setiap kali dengar lagu ini di TikTok mesti rasa nak senyum je tak habis, padahal bukan tuju lagu itu dekat kita pun, LOL! Lagi best kalau tengah fall in love dengan someone dan dia bagi lagu ini, lagi buat kita rasa macam berada di awan-awangan.

Korang tahu lagu yang berjudul Cute? Siapa yang kaki TikTok mesti pernah nampak sesiapa buat video lagu tersebut. Korang tahu tak siapa penyanyi asal lagu itu? Kalau korang nak tahu, penyanyi asal lagu Cute ialah Harith Zazman yang merupakan salah seorang team Sterk Production. Ehemm, sorry bias sikit tapi Ainaa dengan Zoe peminat Harith, kbye!

@harithzazmanYou! Stop lah being soo cute 😑 ##stayathome ##foryou ##covid19 ##fyp ##sing♬ Stop lah being soo cute – Harith Zazman

At first Harith saja-saja je record lagu ini sambil main ukelele di Instagram miliknya beberapa bulan yang lepas. End up tiba-tiba ada pula yang jadikan lagu ini sebagai lagu di TikTok. Mulanya Harith just post video asal dari Instagram ke akaun TikTok miliknya, tanpa disedari rupa-rupanya lagu tersebut berjaya buat ramai ‘cair’, termasuklah Ainaa sendiri, eh?

Ada beberapa selebriti tanah air yang juga menggunakan lagu Harith tau, antaranya ialah Nora Danish, Fattah Amin, Ayie Flor 88, Alvin Chong dan ramai lagi. Kalau korang search lagu tersebut i TikTok pun memang akan nampak ramai orang gunakan lagu tersebut. Ehemm, Ainaa pun ada buat juga tau, hehe!

@ainaapijahTry to be cute but nahhhh apa apa je la sis πŸ˜‚πŸ˜‚ ##zoommyface ##siscuba ##matriye♬ Stop lah being soo cute – Harith Zazman

Macam yang Ainaa cakap tadi, pada mulanya Harith saja-saja je record lagu tersebut, tapi sekarang Harith bakal keluarkan single bagi lagu tersebut! Hebat tau, daripada main-main terus ada MV sekali okay. Baru-baru ini pun Harith ada share beberapa gambar dan short video dia sedang menjalani proses shooting untuk MV lagu Cute.

Apa yang lebih menarik ialah lagu tersebut menggandingkan Harith bersama salah seorang rapper wanita iaitu Loca B dan juga MFMF. Tak sabarnya nak tunggu lagu itu keluar Jumaat ini… Ya, hari Jumaat ini kita dapat dengar full version lagu Cute (Stop La Being So Cute) dan juga MV mereka! Korang siap boleh pre save dulu tau lagu tersebut sebelum ia release.

Ainaa tak dapat nak buat interview khas bersama dengan Harith. Tapi harapnya lepas artikel ini keluar, Harith noticeΒ kami di LUNARIA dan kita boleh set untuk interview sekali.. On tak on Harith?Β At the same time boleh juga buat TikTok sama-sama sebab Harith boleh tahan kaki TikTok juga.

For those yang tak tahu siapa sebenarnya Harith Zazman, Ainaa share sikit kepada korang tentang apa yang Ainaa tahu okay. Harith merupakan salah seorang ahli Sterk Production yang mana mereka banyak menghasilkan video sketsa, short video, video masak-masak, podcast dan banyak lagi. Korang boleh search Sterk Production dekat Youtube okay. Sebagai bias Harith, Ainaa boleh katakan yang Harith seorang yang comel dan paling penting ialah dia sangat kelakar! Korang tengok video dia di YouTube, semua buat orang rasa geram dengan lawak selamba dianya. Hmm tentang girlfriendΒ kami tidak pasti dah ada ke belum, itu korang kena tanya sendiri kepada tuan empunya badan untuk kepastian.

Apa pun, tahniah diucapkan kepada Harith atas single terbarunya dan korang semua jangan lupa tengok MV dia okay sebab Ainaa sendiri dah exciYouuuu, you memang sangat cute. So stop la being so cute, you buat I hanyutttttt~ted, hehe!

What do you think?

5 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Tips Belajar Bijak Subjek Matematik

Ciri-Ciri Orang IQ Tinggi, Korang Ada Cirinya Tak?