in ,

Minum Air Sejuk Otak Lebih Kreatif?

Sumber Gambar: https://www.risingabovethenoise.com

Hello #Lunagirls! Harini LUNARIA nak tanya, korang ada tak minuman kegemaran tak? Mesti ada kan? Kalau boleh mesti nak minum air tu hari-hari.. Kalau tak dapat mesti macam “Ala… kosongnya hidup” #DramaSangat Hihi! Jom LUNARIA nak share sikit personality diri based on minuman kegemaran..

KOPI

via GIPHY

Orang yang suka minum kopi ni biasanya yakin pada diri sendiri, percaya setiap apa yang dilakukan pasti akan berjaya dan sikap yang paling bagus adalah berjimat cermat! Wah! Sebab tu lah kot mereka yang minum kopi hari-hari sangat energetic! Hihi! Tapi petang-petang ni, dapat minum kopi panas dengan pie pun sedap juga! Psst..SuperDeals ada buat promosi Pie Face RM8 je girls! Go check them out!

TEH

via GIPHY

Katanya orang yang minum teh ni sentiasa tenang dan bersahaja.. Sifat tenang dan bersahaja tu lah yang buatkan mereka akan dapat ramai kawan! Best nya dengar muzik sambil minum teh, rasa macam dekat Cameron highland pula.. eh eh! Haha!

MINUMAN SEJUK

via GIPHY

#Luangirls pagi petang siang malam akan cari air sejuk tak? Untuk penggemar air sejuk, mereka adalah orang yang gemar bersosial dan berhibur sama kawan-kawan! Selain itu, memiliki daya pemikiran yang kreatif dan sentiasa ingin tahu.. Mungkin ada betulnya juga kot, sebab badan akan selalu fresh bila minum air sejuk..

MINUMAN PANAS

via GIPHY

Minum air panas ni akan buatkan korang nampak sepertu seorang yang penuh keyakinan dan matang! Jangan ambil peduli bila ada orang kata “Eh.. macam orang tua lah minum air panas”.. Selalu dengar kan? Lagipun #Lunagirls.. air panas elok untuk tubuh badan kita tau!

Macam mana #Lunagirls.. ada tak nampak personality korang based on air kegemaran? Apa pun air kegemaran kita, LUNARIA nak nasihatkan untuk selalu kurangkan gula dalam minuman ya.. korang dah cukup manis dah! Hihi!

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Bosannya Dalam Kereta! Apa Nak Buat Ni!

Iron Berat Buat Baju Hilang Kedut?