in ,

Seni Lukis Atas Muka? Wow!

 Hi girls! Yay! Lagi beberapa minggu cuti sekolah bermula! Tak sabarnya! Hihi! #Lunagirls dah plan nak buat apa untuk isi masa lapang nanti? LUNARIA suggest korang try face painting! Korang boleh explore untuk buat duit poket atau maybe jadi kerjaya in future, siapa tahu! Hehe..

via GIPHY

Face painting atau lukisan di atas muka adalah satu seni lukis yang unik dimana you can express your creativity on your face! Best kan? Salah seorang beauty blogger and make up artist yang terkenal dengan face painting ialah Saraswati atau @queenofluna! Haa #Lunagirls kena check out her artwork! Saraswati sangat kreatif dan pandai menggayakan tudung mengikut karakter pilihannya!

Sumber gambar: @queenofluna Instagram

It’s okay if #Lunagirls takut nak terus cuba di muka! Korang boleh mula melukis di atas kertas dahulu okay? Lakar dulu gambar tersebut di atas kertas, selepas tu korang ikut je line! Hehe! Kalau nak buat dan explore it with your squad, #Lunagirls boleh ajak mereka pergi kelas together! Dan sekarang, SuperDeals ada promotion untuk painting class untuk 2 jam tau! Korang boleh klik sini @SuperDeals okay?

via GIPHY

Setiap orang ada creativity dan kelebihan masing-masing! #Lunagirls hanya perlu berani untuk mencuba untuk explore benda baru okay? Opss! Sebelum tu, bahan yang digunakan untuk face painting adalah produk make up khas untuk melukis di muka tau! Selamat mencuba girls!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

#LunaExplores: “Burn The Stage” Movie Trailer

Siapa Selalu Gaduh Manja Dengan Adik Beradik?