in ,

Masa Untuk Giveaway Patung BTS!

Sumber gambar: https://www.businessinsider.my/heres-how-to-get-mattels-new-bts-dolls-in-malaysia-but-itll-cost-rm735-for-all-7/

Morning #Lunagirls! Siapa excited lepas baca title article Ainaa harini? Sebab Ainaa pun dah excited nak announce dekat korang berita baik ni! Setelah sekian lama LUNARIA share dengan korang tentang anak patung BTS, akhirnya harini Ainaa dah boleh ‘bocorkan rahsia’! LUNARIA berbesar hati untuk buat giveaway anak patung BTS khas untuk ARMY yang bertuah!

via GIPHY

LUNARIA dah lama simpan Oppa BTS dekat sini dan dah tiba masanya untuk ‘dilepaskan’ pada owner baru iaitu korang! Cara nak menang contest giveaway ini sangat simple, korang hanya perlu baca article di website Lunaria dan klik dekat link yang dah disediakan.

Just alert dengan setiap article dan posting yang kami buat di Instagram LUNARIA untuk tahu cara yang seterusnya. Article special akan bermula pada hari Rabu ini iaitu 4 September, seterusnya pada 11 September dan terakhir pada 18 September. So, korang kena alert dengan tarikh yang Ainaa bagi ini supaya tak terlepas peluang keemasan.

Image result for bts doll
Sumber gambar

Untuk pemenang yang bertuah akan umumkan di IG story LUNARIA pada 10 September, 17 September dan terakhir 24 September. For those yang menang perlu hubungi dan respond DM LUNARIA secepat mungkin untuk tuntut hadiah.

Memandangkan kita ada tujuh orang Oppa, maka tak semestinya setiap seorang dapat ketujuh-tujuh sekali ya! Selama tiga minggu ini akan ada different bias. Tapi for sure kami akan umumkan dulu siapa bias yang pertama pada hari Rabu ini. Korang just perlu on notification IG LUNARIA untuk dapatkan clue. Macam biasa, make sure baca dulu semua terma dan syarat yang kami dah sediakan di Instagram ya.

via GIPHY

Tak sabar rasanya nak bagi ARMY anak patung BTS yang cute ini! For those yang bertuah memenangi hadiah nanti, jangan lupa share gambar korang ya!

So untuk first week ni, kitorang akan bagi giveaway patung BTS Jimin dan RM! Mesti korang sendiri dah tak sabar kan? Jangan lupa klik dekat link bawah ni okayy!

BACA: Jimin Tayang Abs, RM Power English + GIVEAWAY BTS DOLL!

What do you think?

9 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Beg Berat Punca Pening Kepala? Hati- Hati Please!

Projektor Terkecil Khas Untuk Movie Lover