in , ,

Makan Sayur, Buang Air Lebih Lancar!

Sumber gambar: boingboing.net

Eiiii makan sayur? Yekkkk! Sedap ke girls makan sayur ni?

Siapa #Lunagirls yang selalu kena paksa dengan mak untuk makan sayur? Kalau korang jenis tak makan sayur, mesti asingkan dekat tepi kan? Sometimes orang yang tak makan sayur ni boleh jadi bad mood bila dalam makanan dia ada tersesat sayur.

But girls, actually kita kena makan sayur sebab dekat dalam setiap sayur ada banyak kebaikan untuk tubuh badan!Β Also bila kita makan sayur, our digestion system akan jadi lebih lancar.Β So kalau korang nak tahu apa agaknya kebaikan makan sayur yang lain, jom la tengok full video dekat Youtube Channel LUNARIA TV!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Jaga Muka Je.. Telekung Pun Kena Jaga Tau!

Mak Tiri Kejam Macam Mak Cinderella, Wujud Ke?