in , ,

#LunaExplores: What?! Tee Cuba Makan Burger Under 1 Minute?!

Sumber gambar: www.crunchyroll.com

Hi #Lunagirls! Siapa kat sini pemalu? Angkat tangan! Haaa, pernah terfikir tak macam mana nak hilangkan rasa malu tu? Lunaria ada solution untuk korang! For this week punya #LunaExplores, Tee akan try benda benda yang dia tak pernah try! Sebab apa? Sebab Tee pun seorang yang shy shy cat! Mungkin korang pun boleh hilang rasa malu tu by try things yang korang tak pernah try.

via GIPHY

Nak tahu apa yang Tee try tu? Haa, #Lunagirls kenalah tengok the full video okay? Jangan lupa like dan subscribe juga. Love you, #Lunagirls!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

5 Permainan Traditional Takkan DiLupakan

#LunaExplores: What?! Tee Cuba Makan Burger Under 1 Minute?!