in , ,

#LunaExplores: Jadi Kreatif Hanya Gunakan Bleach!

Sumber gambar: https://www.redbubble.com

Hi #Lunagirls! Untuk harini punya #LunaExplores, Tee nak cuba design baju sendiri dekat baju yang Tee tak pakai dah! And yang paling best adalah, guna bleach je! Haaa mesti #Lunagirls nak tahu mcm mana Tee design kat baju lama guna bleach kan?

Oh! Dan paling best, bahan dia semua mudah nak carik aaaaand korang boleh dapat a whole new baju just by following the tutorial yang Tee dah sediakan untuk #Lunagirls! So, jangan lupa tengok ya? Love you #Lunagirls!

via GIPHY

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments