in

#LunaExplores: Eksperimen Sains Mudah & Fun!

Sumber gambar: sparkonit.com

Hi #Lunagirls! Siapa kata subjek sains boring? Minggu ini dalam #LunaExplores Tee akan lakukan experiment sains yang akan menarik minat korang untuk subjek ni tau! Episode kali ini Tee nak buat telur mentah bounce! What! Macam tak percaya kan?

via GIPHY

Tak kan telur boleh bounce like toing-toing gitu? Haa kalau nak tahu lebih lanjut..korang klik je play video bawah! #Lunagirls pun boleh cuba di rumah tau.. Nanti kalau berjaya jangan lupa tag @Lunariamy di Instagram okay?

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Antara Instafamous Inspirasi #Lunagirls!

Bermalas-Malasan Pun Ada Faedah Tau!