in , ,

#LunaExplores: DIY Mask Muka 2 Minit Je!

Sumber gambar: http://avvaaz.com

Hai si cantik #Lunagirls! Kali ini dalam episode #LunaExplores, Tee akan kongsikan DIY mask muka yang paling senang kacang! Haha! Tak percaya? Haa korang kenalah tengok! Dan yang best nya, Tee hanya menggunakan sikit je bahan iaitu telur dan lemon untuk buat mask tu tau!

via GIPHY

Psst..bahan tu semua dah ada kat dapur mak tak? Haa lagi mudah! Minta kebenaran mak untuk guna okay? Nanti kejap lagi mak nak buat telur goreng tak cukup pula! Hihi! Kalau #Lunagirls nak tahu cara penyediaannya dengan lebih lanjut, klik je video bawah okay? Kalau dah berjaya buat nanti jangan lupa tag Instagram @Lunariamy,, Selamat mencuba girls!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Alamak! Cikgu Cakap Apa Eh Tadi?!

Apa Nak Buat Cuti Sekolah Ni…..