in , ,

#LunaExplores: Cara Senang Nak Buat Sushi!

Sumber gambar: http://blog.adornedbychi.com

Konichiwa Lunagirls! Siapa kat sini suka makan sushi? Well, Lunaria suka sangat makan sushi! Tapi asyik makan kat luar je. Mesti bosan kan? Apa kata buat sushi sendiri? Haaaaa, Lunaria ada tunjukkan cara and bahan yang you girls perlu ada untuk buat home made sushi!

via GIPHY

Nak buat sushi ni senang sangat and boleh share dengan family members yang lain. Nak tahu caranya? Kena lah tengok full video okay? Sayonara Lunagirls!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Selalu Pakai Seluar Ketat? Ini Kesannya!

Mitos Pantang Larang Semasa Datang Bulan!