in , ,

#LunaExplores: “Burn The Stage” Movie Trailer

Sumber gambar: http://www.askkpop.com

Heyy girls! Shout out for BTS ARMY!! Hihi! Episode #LunaExplores kali ini bersama Tee extra special tau! Tee buat reaction video untuk movie trailer, Burn The Stage! Personally, Tee pun salah seorang BTS Army! Dan bila trailer ni keluar, Tee tahan diri untuk tengok sebab nak share reaction  ikhlas dia dengan korang! Haha!

via GIPHY

Dan sedikit teaser untuk #Lunagirls, Tee siap nak menangis sebab trailer ni! Comel kan! Hihi! Kalau korang nak tahu macam mana lagi reaction Tee sepanjang trailer tu, korang boleh klik je video bawah okay? Jangan lupa komen #SaranghaeBTS kalau dah tengok nanti tau! Xoxo!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Handsomenya Dia! Boleh Ke Nak Try?

Seni Lukis Atas Muka? Wow!