in ,

Lisa BLACKPINK Ramai Followers Malaysian?

Sumber gambar: koreaboo.com

Baru minggu lepas jumpa Lisa, dah rindu! Kalau korang nak tahu, Lisa mempunyai Instagram followers yang paling banyak berbanding dengan ahli BLACKPINK yang lain! #Lunagirls one of Lisa’s follower? Kita geng! Hihi! Lisa sangat terkenal di Asia.. Karakter dia yang ceria dan sentiasa senyum membuatkan dia lebih disenangi oleh BLINKS!

Sumber gambar: @MyInfo80038177

Wow! Lisa lebih terkenal di Malaysia.. Kalah Neelofa tau! Haha! Good job BLINKS! Walaupun Lisa dikecam di Korea, tapi BLINKS Malaysia tetap excited untuk share kasih sayang mereka dengan Lisa! Psst.. #Lunagirls nak tau tak, sebenarnya Lisa ada banyak nickname tau.. Antaranya ialah Pokpak, Flying Lisa, RyeoLisa, Elephant Lisa dan Jolisa Limario! Nama-nama ni diberi mengikut personaliti Lisa.. So cute!

Sumber gambar: @MyInfo80038177

Fakta menarik tentang Lisa! Sebenarnya Lisa bercita-cita nak jadi dance teacher! Lisa sangat suka menari! Kalau Lisa menari, dia rasa happy sangat.. Bayangkan kalau Lisa jadi cikgu tarian #Lunagirls, hari-hari mesti excited pergi menari! Hihi! Walaupun Lisa minat menari, dia bagus dalam subjek matematik dan sains tau! Hebatkan? Lisa boleh balance kan minat dan pelajaran.. Jaa harap korang pun mampu buat yang sama!

Sumber gambar: koreaboo.com

Antara ahli BLACKPINK yang lain, mana satu favorite #Lunagirls? Jangan lupa komen and share dengan LUNARIA dekat ruangan bawah okay? Sekarang Jijaa nak layan lagu BLACKPINK petang-petang ni.. Enjoy your weekend girls!

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Masalah Utama Si Pemakai Cermin Mata! #ICanRelate

Game Horror Yang Paling Seram, Takutnya!