in , ,

Life Hacks Merapu Tapi Berkesan?

Sumber gambar: https://www.theginclub.com.au/life-hacks-that-everyone-should-know/

Hi #Lunagirls! Korang pernah tak tengok video life hacks dekat mana-mana social media? Agaknya semua life hacks yang ditunjukkan tu betul-betul menjadi atau tak? Ke tipu je semua tu? Untuk tunjukkan keberkesanan life hacks tersebut, Ainaa ada buat video khas buat korang yang curious tentang video life hacks dekat internet tu.

Untuk kali ni Ainaa just buat beberapa je sebab kalau nak buat banyak, tak cukup masa la pula kan. So after korang tengok video yang Ainaa buat ni, boleh la try juga dekat rumah. Nanti share experience tu dengan Ainaa tau…

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

LED Toilet Bowl Untuk Senangkan Aim? Pelik Betul!

OMG Salah Piercing Sampai Terpancut Darah!